google lokale searchGoogle wil graag dat u met de Google+ lokale pagina direct meer omzet en leads genereert! De lokale pagina is namelijk rechtstreeks gekoppeld aan lokale zoekopdrachten en het adres van een onderneming. Omdat deze pagina’s geverifieerd zijn op adres ranken deze hoger dan andere pagina’s en websites. Met een lokale pagina wordt u zichtbaarder voor mensen in uw regio die concreet zoeken bij u in de buurt. Dit zijn mensen met zeer concrete koopintenties en als zodanig zeer waardevolle leads. Daarnaast is de lokale pagina te integreren in AdWords display campagnes waarbij afstand tot de locatie van de zoeker een criterium is. De wakkere ondernemer pakt die extra omzet en laat die niet voor het oprapen liggen voor zijn concurrenten!

Opmars van de Google+ lokale pagina

lokale paginaIn de eerste maanden van 2014 tekenen zich duidelijk waarneembare contouren af voor de richting die Google in gedachten heeft voor de Google+ lokale bedrijfspagina en dat deze belangrijk is geworden binnen Google ’s strategie. Een belangrijke drijfveer achter deze push is de integratie met Google AdWords. Hiermee dragen deze namelijk direct bij aan de omzet van Google en de klanten van Google. Dit is een sterke incentive om werk te maken van het in de markt zetten hiervan door Google.

In mijn nieuwe e-book Ultieme gids tot Google+ lokale pagina’s voor bedrijven leg ik uit hoe lokale pagina’s door bedrijven ingezet kunnen worden voor het genereren van leads en omzet. Ik leg onder anderen uit hoe, waar en waarom we een lokale pagina moeten aanmaken, hoe deze te optimaliseren en ik beantwoord ook de volgende vragen:

  • Hoe kan ik meerdere vestigingen / lokale pagina’s koppelen aan mijn website?
  • Hoe kan ik een lokale pagina koppelen aan mijn bedrijf als ik in een bedrijvenverzamelgebouw zit?
  • Kan ik de Google+ lokale pagina koppelen aan een postbus?
  • Wat zijn de do’s en dont’s van Google+ lokale pagina’s voor bedrijven?

tipLokale pagina’s bieden lokale ondernemingen direct een enorm voordeel. Ga er dus nu mee aan de slag! Of verdiep je eerst in Google+ met mijn Google+ handleiding voor professionals en ondernemers!

 
Categorie Marketing Advies