video ronald, Zet mijn bedrijf op GoogleZet mijn bedrijf op Google is de payoff die Google heeft gegeven aan het nieuwe product Google Mijn Bedrijf. Met deze nieuwe dienst kunnen grote en kleine bedrijven gratis een vermelding aanmaken voor Google Search, Google Maps en Google Mobile. Het is de opvolger van Places en veel van de dingen die golden voor Places gelden nog net zo voor Google Mijn Bedrijf.
In samenwerking met Multiraedt-ers Leo Bolle en Ronald Kloots ontwikkelden wij een serie artikelen en video’s over het hoe en waarom van Google Places / Mijn Bedrijf. Het is een soort mini cursus geworden die wij de komende tijd aan u zullen presenteren op het Multiraedt blog. De reeks is bedoeld om ondernemers en professionals handvatten te geven en hen in staat te stellen en om geïnformeerde beslissing te nemen en de kennis over te brengen die nodig is om het goed te doen.

Van Places Zakelijk naar Google Mijn bedrijf

Sinds 12 juni worden lokale vermeldingen voor Google gemaakt en beheert vanuit Mijn Bedrijf. Dit is de opvolger van Google Places Zakelijk waarmee we tot dien bedrijfsvermeldingen aanmaakte voor Google. Ondanks de nieuwe naam voor deze dienst zijn de werkwijze en redenen om uw bedrijf aan te melden voor Google Mijn Bedrijf en Google Places hetzelfde gebleven. In deze Hangout on Air bevraagd Ronald mij over waarom ik denk dat bedrijven er goed aan doen een vermelding te nemen.

Hangout on Air Multiraedt Q&A Ronald Kloots en Daniel Mulder

Zie voor meer informatie de handleiding "Google Mijn Bedrijf" van Daniel Mulder of leer meer over converteren en bereik creëren met de artikelen van Ronald Kloots hier op het blog. Wilt u zelf meer bereik creëren? Download dan het e-book audiance-creator van Ronald Kloots https://www.multiraedt.nl/ebook/audience-creator/ en voor meer informatie over Google+ lokale pagina’s kunt u mijn e-book Google+ lokale pagina’s downloaden.

 
Categorie Marketing Advies