Het belang van juiste adressering!

Een goed, actueel adressenbestand van al uw bestaande klanten is van groot belang om uw klanten gericht te kunnen benaderen. In het geval van een relatief klein bestand kunt u dit zelf doen, maar bij grote aantallen wordt het wel zaak dat u deze regelmatig contacteert.

Uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks 60% van het personeelsbestand verandert. Mensen die zowel intern als extern van baan wisselen.

Door regelmatig van uw klanten te contacteren, kunt u voorkomen dat uw marketing campagne of product niet aankomt. Daarnaast toont u direct weer interesse, dat zeker klantbehoud ten goede zal komen en u tevens de mogelijkheid geeft eventuele wijzigingen in uw systeem te verwerken om zo verassingen te voorkomen.

 
 

Verwante publicaties:

  • Hoe werf ik actief klanten?
  • Telefonische acquisitie: Het belang van een correct gesprek.
  •  
     
    Categorie Marketing Advies