Gratis E-Book: De nieuwe Europese Privacywetgeving: kostenpost of concurrentievoordeel?

Bent u klaar voor de AVG, de nieuwe Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 definitief in werking treedt?

In het gratis e-book ‘Europese privacywetgeving AVG: kostenpost of concurrentievoordeel?’ leest u welke impact deze nieuwe wetgeving heeft op uw bedrijfsvoering. En hoe u als MKB-ondernemer voordeel kunt behalen uit de nieuwe privacywetgeving door verder te kijken dan de verplichtingen en de kosten. Download het gratis e-book en maak van de AVG een kans voor uw bedrijf!

Bent u al klaar voor de AVG?

Om geen hoge boetes te riskeren, moet u als ondernemer vóór 25 mei 2018 kunnen voldoen aan de volgende verplichtingen:

  • Verantwoordingsplicht
  • Documentatieplicht
  • Rechten van betrokkenen
  • Privacy by default en by design
  • Meldingsplicht datalekken
  • Verwerkersovereenkomsten.

In het gratis e-book leest u wat u de impact van deze wetgeving op uw onderneming is.

Aandachtspunt: bewustzijn kweken voor privacy.

Privacy is met name een gedragsaspect, een bewustzijn dat moet worden gekweekt bij ieder individu binnen de organisatie. Als de relevante mensen in uw organisatie op de hoogte zijn van de nieuwe privacyregels, kunnen zij inschatten wat de impact is op uw huidige processen, diensten en goederen en welke aanpassingen nodig zijn om aan de AVG te voldoen.

Van kostenpost naar concurrentievoordeel: haal voordeel uit de AVG.

De AVG schept niet alleen verplichtingen, maar ook kansen! Beschouwt u de nieuwe privacywetgeving als meer dan ‘verplicht nummer’ of een kostenpost, dan kan een correcte implementatie van de privacymaatregelen u veel voordeel opleveren. Bijvoorbeeld door uw klanten te laten zien dat u hun privacy zeer serieus neemt. Heeft uw concurrent de bescherming van uw privacy niet op orde en u wel? Dan heeft u een ijzersterk concurrentievoordeel. Want niet data is het nieuwe goud, maar privacy. En dat kan u heel wat opleveren.

Download het gratis e-book "De nieuwe Europese Privacywetgeving: kostenpost of concurrentievoordeel?"

Meer lezen over hoe u kunt voldoen aan de AVG? En hoe u er zelfs voordeel uit kunt halen? Download gratis het e-book ‘De nieuwe Europese Privacywetgeving: kostenpost of concurrentievoordeel? Zo haalt u voordeel uit de AVG’. Dit e-book wordt u aangeboden door CFO Capabel en ID Control.

Klik op "Download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat u daar uw gegevens hebt ingevoerd en op de downloadknop hebt gedrukt, kunt u het e-book gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met gebruik van uw gegevens door Multiraedt, CFO Capabel en ID Control. Zij kunnen je eventueel benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die overeenstemt met de wet- en regelgeving . Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld.

© Multiraedt 2018