Gratis E-Book: Hoe Verkoop Ik Meer Met Mijn Website?

(8 minuten leestijd)

Vroeger had je de verkoper, die zorgde voor nieuwe klanten. Nu moet je website dat doen!

Vanuit zoekmachines, advertenties, social media kanalen en offline doorverwijzingen, belanden bezoekers op je website. Helaas vertrekt 95% van deze bezoekers direct weer zonder enige actie te ondernemen. Ze reageren niet en kopen niets. Het blijft bij oriënteren en komen daarna niet meer terug. Na oriëntatie en prijsvergelijk, koopt 70% het product. Bij de concurrent of bij jou.

“Hoe zorg je ervoor dat ze altijd terugkomen om bij jouw het product te kopen en niet bij de concurrent?”

Vul je gegevens in en ontdek in 8 minuten hoe je dit voor elkaar krijgt. Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat je daar je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Daan Sondervan en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2019