Meer klantcontacten door betere online zichtbaarheid

17944275_s klantcontacten

Zakelijke specialisten bundelen krachten voor betere online zichtbaarheid

Daar waar individuele marketinginspanningen van zakelijke specialisten vaak ternauwernood tot betaalbare klantcontacten leiden, kunnen samenwerkingsverbanden uitkomst bieden. Zo verzamelen zich accountants, fiscalisten, juridische adviseurs, mediators, consultants,coaches, trainers, makelaars, interim managers etc. onder de vlag van adviesgroep Multiraedt voor een gezamenlijke marketingstrategie. Dat betekent niet dat zij op een of andere manier hun zelfstandigheid en eigen identiteit kwijtraken.

Door relevante content van hoge kwaliteit onder eigen naam aan te leveren, gebruiken deze specialisten het sterke platform van Multiraedt om meer zichtbaarheid en bezoekers te realiseren. Bovendien zorgt Multiraedt voor verdere verspreiding van die content via de sociale media en nieuwsbrieven. Dat doen wij onder meer door inzet van onze Blog Booster, eventueel aangevuld met onze Twitter Manager.

Door tevens actief adressenbestanden op te bouwen van de lezers wordt een basis gevormd voor direct mail acties. Ook deze acties hebben door het gezamenlijke karakter ervan een zeer goede kosten/baten verhouding.

Als een zeer interessante spin-off ontstaat er een grote netwerkorganisatie die zorgt voor kruisbestuiving en multiplier effecten.

Uitgebreide informatie

Meer informatie over onze aanpak en deelnemingsvoorwaarden kunt u vinden in de onderstaande brochure.

Publicaties gerelateerd aan marketing en samenwerking van zakelijke dienstverleners:

 
Categorie Marketing Advies
 

© Multiraedt 2019