Dealmaker wint

Een professional adviseur bij bedrijfsovernames in het MKB manifesteert zich op de bedrijvenmarkt als dealmaker; hij matcht ondernemers die hun bedrijf verkopen met ondernemers die een onderneming willen kopen.  Hij bemiddelt bij fusies en overnames. Hij zoekt investeerders voor patenthouders. Kortom, goede intermediairs matchen business.

Een succesvolle match voelt als een overwinning na een spannende race. De techniek bleek in orde, de zenuwen in bedwang.  Na de nodige inspanning en investering, misschien een botsing, na een succesvolle tactiek de concurrentie afgetroefd, de finishvlag, de handen worden geschud en… bubbles.

Een succesvolle matchmaker in de sector MKB in Nederland weet precies hoe  het parcours van start tot finish verkoopt, het traject waarin verkopende en kopende bedrijven gekoppeld worden met als doel op de eindstreep de handtekening onder het contract van de bedrijfsoverdracht te zetten.

Bedrijven kopen; bedrijven verkopen: we voelen ons thuis in alle branches in de procesindustrie: van installatiebureau tot machinefabriek, van adviesbureau tot bouw; van grafisch tot IT; als ervaren en deskundige bedrijfsadviseurs weten we partijen te matchen en komen we tot succesvolle deals. Een krachtige database en netwerken opgebouwd in meer dan 10 jaar.

En we matchen met passie; en proberen telkens weer, iedere ronde, of het nu op het circuit is of tijdens de onderhandelingen, een beter resultaat neer te zetten. Performance; daar gaat het om.

Over matchen gesproken: via de motorsport, op de Europese circuits, in de paddock, op beurzen ontmoeten we veel ondernemers uit de sector MKB die onze gemeenschappelijke passie delen.

Dan praat je behalve over racen ook gauw over ondernemen.

Passie en performance. Dan heb je contact, je voelt elkaar aan, en er ontstaat een band.

NO WIN NO FEE

 Win je de race niet; dan verdien je geen prijs. Verkopen we uw bedrijf niet; geen fee.No Cure No Pay; No Win No Fee!  

racing4business.nl

In die context  lanceerde BusinessPartners in 2006: racing4business.nl: met de BusinessPartners Ducati’s de circuits op, aanwezig zijn op events en beurzen en vooral veel ondernemers ontmoeten. En hun bedrijf verkopen, zoals bijvoorbeeld Paint Partners en Brabant Coatings van Vyrus coureur Michel Eugster, en de bedrijfsoverdracht van The Race Academy aan Maudie van MotorSportLifestyle.

Hoogtepunten  zijn ongetwijfeld de Internationale Ducatidagen op het wereldvermaarde TT circuit van Assen, in 2013 is dat op  23, 24 en 25 mei.  Pleun rijdt mee in de serie Ducati Open op de BusinessPartners Ducati.

Die dagen is het op de paddock een gezellige drukte van belang; rijders van over de hele wereld nemen het daar tegen elkaar op in vele klassen. Heel veel ondernemers zijn er aanwezig die elkaar ontmoeten en in een unieke sfeer en omgeving contact hebben en gegevens uitwisselen; racen en netwerken  in optima forma !  Graag bieden we onze relaties daar de gelegenheid zich als ondernemer te manifesteren.
motor pleun 1 matchen met passiemotot pleun 2, matchen met passie
                    

Zo manifesteert BusinessPartners zich in de motorracesport op de BusinessPartners Ducati. En iedere ronde gaan we voor de beste performance.!

 

Pleun Bakker: Google auteur

 
Categorie Financieel Advies