Teamleden

Het organisatieteam achter Multiraedt

1346398956Nleo_foto, Leo Bolle, marketingspecialist

Algemeen directeur

Multiraedt is opgericht door Leo Bolle, die na zijn studie fiscaal recht, internationaal en Europees recht aan de Universiteit van Leiden, meer dan 30 jaar ervaring heeft opgedaan in een breed scala van bedrijven in zowel binnen- als buitenland. De eerste 4 jaar in dienstverband bij een internationaal postorderbedrijf en vervolgens voor eigen rekening en risico.
Voorbeelden hiervan zijn:
1983-1989 Directeur en mede-oprichter van Foto Rapid BV (keten van 1-uur fotoservice winkels).
1986-2010 Directeur en mede-oprichter van Huurland BV (keten van machine-en horecaverhuur vestigingen).
1987-1994 Oprichter van Mr. Bolle&Partners BV. Pensioenverzekeraar , gespecialiseerd in lijfrenteverzekeringen.
2000-2004 Mede-oprichter van Box Company. Twee mini-opslag verhuurvestigingen in de regio Rotterdam.
Voor rechtstreeks contact: 06-19283428

3c56c90 Jeffrey Bolle, programmeur

Programmeur

Jeffrey Bolle heeft na zijn opleiding wiskunde (MSc) aan de universiteit van Oxford ( 2004-2008) de volgende werkervaring opgedaan:
Augustus 2008 tot september 2009: programmeur bij RLC CCT in Almere
September 2009 tot juli 2012: technisch directeur bij Currency Solutions in London
December 2010 tot heden: consultant voor Multiraedt
Juli 2012 tot heden: senior developer bij Aspect Capital Limited in London

13f38a5 Ruud Schneiders, programmeur

Programmeur

Ruud Schneiders is na zijn opleiding aan de HTS, waar hij cum laude is afgestudeerd in informatietechniek, altijd werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer. Hij heeft aan de wieg gestaan van de informatietechnologie, die nu gemeengoed is geworden in onze maatschappij.
Als één van de eersten heeft hij internationaal toepasbare standaard software voor relatiebeheer (CRM), verkoopondersteuning en direct marketing ontwikkeld. In de loop der jaren is deze software gestaag uitgebreid met orderverwerking en het afhandelen van financiële transacties.
Als geen ander heeft hij daarvoor het reilen en zeilen van ondernemingen moeten analyseren, om zo met de meest efficiënte en veelzijdige oplossingen te kunnen komen ter verbetering van de winstgevendheid van de bedrijven. Uitgebreide zelfstudie en diverse opleidingen op het gebied van software ontwikkeling, finance en direct marketing hebben hem tot de expert gemaakt, die hij nu is.
Voor rechtstreeks contact:06-234403808

Cristian Pedini, social media expert

Specialist sociale media

Cristian Pedini heeft na zijn middelbare school veel ervaring opgedaan als ondernemer in de horeca-branche. Gefascineerd door de invloed van Twitter en Facebook op het restaurantbezoek, besloot hij zich te gaan specialiseren in de sociale media.
Nu is hij binnen Multiraedt verantwoordelijk voor de vergroting van het sociale netwerk, de verspreiding van de content van de auteurs en het leggen van contacten met mogelijke zakelijke partners.
Voor rechtstreeks contact: cristian@multiraedt.nl

Exposure Adviseur

Antoine is sinds 2016 als extern adviseur betrokken bij Multiraedt en ondersteund de dienstverlening mede middels een integrale aanpak.
Hij heeft jarenlange sales-ervaring in diverse sectoren en is als social media- en blog specialist actief als “Beyond Executive”. Zijn missie: 100% SEO. 100% Readability. Maximum exposure.
Voor rechtstreeks contact: 06 31 91 30 26

© Multiraedt 2017