Blogservice voor zakelijke dienstverleners

Bloggen als klantvriendelijke marketingmachine die zorgt voor meer leads en omzet

Bloggen is een sympathieke manier om in contact te komen met potentiële klanten. Via de blogs deelt U voor hen relevante informatie, geeft u tips en reikt u adviezen aan. Dit schept vertrouwen en zorgt voor een geleidelijke conversie van lezer naar klant. Bloggen is bovendien duurzaam. Waar andere marketingvormen slechts werken als u maar blijft betalen, zoals Google- en Facebook Ads, blijven blogs ver na hun publicatiedatum geïnteresseerden uit uw doelgroep trekken.

Heeft u zelf geen tijd om te bloggen? Laat Multiraedt u dan het werk uit handen nemen. Wij bieden nu een professionele blogservice aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 
blogservice
 

Waarom kiezen bedrijven steeds vaker voor bloggen als marketingstrategie?

 • Vergroting van de vindbaarheid

  Bloggen zorgt voor grotere zichtbaarheid en betere vindbaarheid op het internet. Zoekmachines als Google belonen bedrijven die regelmatig kwalitatieve en unieke content plaatsen. Dat vertaalt zich in hogere posities in de zoekresultaten en meer doelgerichte websitebezoekers. Toename van het websitebezoek betekent meer leads en dus meer omzet.

 • Opbouwen van vertrouwen

  Met behulp van blogs kunt u uw aanbod kracht bijzetten en laten zien waar uw kennis, ervaring en passie liggen. Daarmee zorgt u voor transparantie, schept u vertrouwen en bouwt u aan uw autoriteitspositie op uw vakgebied. Uw lezers kunnen zo veel beter zien wat u in huis hebt en hoe u in staat bent hen te helpen.

 • Zeer gunstige kosten/baten ratio

  Bloggen als marketingstrategie is een kostenvriendelijke en duurzame manier om uw marktpositie te verstevigen. Van blogs kunt u jarenlang plezier hebben. Dat effect wordt nog versterkt wanneer de blogs optimaal inspelen op het zoekgedrag van uw doelgroep.

 • Nauwkeurige doelgroepbenadering

  Het klantwervingsproces vindt steeds meer online plaats. Het overgrote deel van de B2B-markt informeert zich via het internet. Zoekacties zijn heel specifiek en blogs kunnen daar prima op inspelen. Hoe beter de titel van een blog aansluit op de zoekopdrachten, des te beter dat blog scoort. De blogger die het beste weet te anticiperen op mogelijke zoekopdrachten, heeft een beslissend voordeel.

 

 

Geen tijd om zelf uw blogs te schrijven? Wij doen dat graag voor u!

Het onderhouden van een zakelijk blog op de website kost tijd en vergt discipline. De waan van de dag regeert vaak en dan schiet het bloggen er al gauw bij in. Dat is zonde, want bloggen brengt u vele voordelen. Wij kunnen u echter helpen.
De bij Multiraedt aangesloten schrijvers hebben jarenlang ervaring opgedaan in het schrijven van zakelijke teksten. Deze kwalitatieve schrijvers verdiepen zich graag in de materie en de behoeften van uw klanten. Zij zorgen ervoor dat uw diensten en producten op een klantvriendelijke manier onder de aandacht van uw doelgroep worden gebracht. Uniek maatwerk!

U kunt onze service ook eerst uitproberen, door voorlopig éénmalig een blog te laten schrijven. Daarna kunt u een keuze maken uit onze aantrekkelijk geprijsde bundels. Kijk hieronder voor een overzicht.
 
prijzen blogservice

 

Onze blogservice zorgt voor:

 • Unieke en zoekmachinevriendelijke content
 • Kwalitatieve inhoud
 • Afstemming op uw klantprofiel
 • Verduidelijking van uw waardeproposities
 • Grotere vindbaarheid
 • Meer bekendheid
 • Verhoging websitebezoek en conversiekansen

Extra informatie: Uitgebreide uitwerking van alle argumenten pro zakelijk bloggen
 

Verder praten

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op door hieronder uw gegevens in te vullen:


Uw terugbel voorkeur:
© Multiraedt 2024