Uw mogelijkheden

 
advies- en samenwerkingsmogelijkheden
 

Uw vrijblijvende mogelijkheden:

  • In de allereerste plaats kunt u contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kan bekeken worden op welke wijze de specialisten van Multiraedt u het beste van dienst kunnen zijn, nu direct of in de nabije toekomst.
  • U kunt zich te allen tijde abonneren op onze gratis publicaties, die onze specialisten regelmatig op hun respectievelijke vakgebieden verzorgen. Daarin wordt u onder meer op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, interessante praktijkvoorbeelden, succesverhalen, theoretische bespiegelingen etc..
  • Onze vele tippagina's en E-books staan u geheel kosteloos ter beschikking. Daarmee kunnen al vele veel voorkomende problemen worden opgelost en zijn bovendien nuttige aanwijzingen te vinden om uw organisatie te verbeteren.

Onze adviesmogelijkheden:

 

 
 
 
 
 
 

  • Voor specifieke problemen kan één van onze vakspecialisten zorgen voor een ad hoc advies, of in meer gecompliceerde gevallen die de aandacht vergen van specialisten uit meerdere vakgebieden kan Multiraedt een multidisciplinaire advisering organiseren.
  • Is er behoefte aan een regelmatige ondersteuning dan kan een abonnement worden afgesproken, waarbij Multiraedt een klankbordfunctie vervult.
  • In voorkomende gevallen kan Multiraedt zorgen voor een tijdelijke stationering van één of meer adviseurs. Ook voor interim management gelden bijzondere afspraken.

Samenwerkingsmogelijkheden tussen vakspecialisten

Bent u een vakspecialist met een gedegen achtergrond en veel ervaring, dan kunt u zich ook aansluiten bij het klantwervingscollectief Multiraedt. De aangesloten leden dragen aan dit collectief bij door te publiceren op hun vakgebied. Daarmee trekken zij extra lezers aan voor zichzelf én voor het collectief. Zo zorgen de gezamenlijke inspanningen voor een enorme hefboom, waar iedereen van profiteert. Bloggen blijkt een zeer klantvriendelijke manier te zijn om in contact te komen met (potentiële) klanten.

Voor de aangesloten leden is een speciaal dienstenpakket samengesteld:
 

 

  • De publicatieservice: hulp bij optimalisatie en verspreiding van zakelijke blogs.
  • De blogcursus: leert u blogs te schrijven die klanten trekken.
  • De blogservice: wij schrijven unieke blogs op maat voor u.
  • Het acquisitieplan: een compleet klantwervingsplan, gericht op optimalisatie van uw online vindbaarheid.

 
 
Neem gerust even contact met ons op over de toetredingsvoorwaarden. Ons collectief groeit snel, maar er is nog steeds ruimte voor specialisten uit een breed scala aan vakgebieden.
 

Aanbevelingen

Naast alle informatie die de adviesgroep Multiraedt ter beschikking stelt, is er ook de mogelijkheid om discussies tussen zakelijke specialisten te volgen en er eventueel aan deel te nemen. De onderstaande LinkedIn groep met >4.800 leden is een initiatief van Multiraedt. U kunt zich hierbij aansluiten door deze link te volgen.

platform voor zakelijke specialisten

 

Tevens zijn wij zeer actief op Twitter. U kunt ons volgen op ons algemene twitter account

en op één of meer van onze specifieke twitter accounts. Een overzicht daarvan vindt u hier.
 
 
 

© Multiraedt 2024