Uw mogelijkheden

Consultancy in optima forma

advies mogelijkhedenMultiraedt is een multidisciplinaire adviesgroep. Er wordt een grote verscheidenheid aan coaches, consultants, interim managers, juridische en financiële adviseurs en trainers op een veelheid van vakgebieden ter beschikking gesteld aan bedrijven en overheidsinstellingen.
Op verschillende manieren zorgen zij voor antwoorden en oplossingen voor hun commerciële en organisatorische vraagstukken.

Uw vrijblijvende mogelijkheden:

  • In de allereerste plaats kunt u contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kan bekeken worden op welke wijze de specialisten van Multiraedt u het beste van dienst kunnen zijn, nu direct of in de nabije toekomst.
  • U kunt zich te allen tijde abonneren op onze gratis publicaties, die onze specialisten regelmatig op hun respectievelijke vakgebieden verzorgen. Daarin wordt u onder meer op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, interessante praktijkvoorbeelden, succesverhalen, theoretische bespiegelingen etc..
  • Onze vele tippagina's en E-books staan u geheel kosteloos ter beschikking. Daarmee kunnen al vele veel voorkomende problemen worden opgelost en zijn bovendien nuttige aanwijzingen te vinden om uw organisatie te verbeteren.

Onze adviesmogelijkheden:

  • Voor specifieke problemen kan één van onze vakspecialisten zorgen voor een ad hoc advies, of in meer gecompliceerde gevallen die de aandacht vergen van specialisten uit meerdere vakgebieden kan Multiraedt een multidisciplinaire advisering organiseren.
  • Is er behoefte aan een regelmatige ondersteuning dan kan een abonnement worden afgesproken, waarbij Multiraedt een klankbordfunctie vervult.
  • In voorkomende gevallen kan Multiraedt zorgen voor een tijdelijke stationering van één of meer adviseurs. Ook voor interim management gelden bijzondere afspraken.


 
 
 
 

Samenwerkingsmogelijkheden tussen vakspecialisten

Bent u een vakspecialist met een gedegen achtergrond en veel ervaring, dan kunt u zich ook aansluiten bij Multiraedt. Neem gerust even contact met ons op over de toetredingsvoorwaarden. Ons collectief groeit snel, maar er is nog steeds ruimte voor specialisten uit een breed scala aan vakgebieden.

Aanbevelingen

Naast alle informatie die de adviesgroep Multiraedt ter beschikking stelt, is er ook de mogelijkheid om discussies tussen zakelijke specialisten te volgen en er eventueel aan deel te nemen. De onderstaande LinkedIn groep met >4.600 leden is een initiatief van Multiraedt. U kunt zich hierbij aansluiten door deze link te volgen.

platform voor zakelijke specialisten

 

Tevens zijn wij zeer actief op Twitter. U kunt ons volgen op ons algemene twitter account

en op één of meer van onze specifieke twitter accounts. Een overzicht daarvan vindt u hier.
 
 
 

© Multiraedt 2018