Over Ons

De bedrijfsfilosofie van de adviesgroep Multiraedt

Om goed te kunnen inspelen op de behoeften van bedrijven en instellingen aan advies en ondersteuning in een sterk veranderlijke maatschappij, heeft de adviesgroep Multiraedt gekozen voor een flexibele multidisciplinaire aanpak.

Dat houdt in dat er rond een sterk managementteam een uitgebreid netwerk van vakspecialisten is opgebouwd, dat naar behoefte inzetbaar is.

Deze consultants, juridische adviseurs, accountants, makelaars, coaches, trainers en interim managers etc. zijn goed thuis op een groot aantal vakgebieden en kunnen ook zeer goed in teamverband werken.

Dat heeft een aantal grote voordelen:

 • De overhead wordt laag gehouden, waardoor de tarieven scherp zijn. Een uitstekende prijs/prestatieverhouding.
 • De adviesgroep Multiraedt kan als een 1-stop shop fungeren voor klanten met complexe problemen.
 • Het grote netwerk zorgt voor continuïteit in de adviesverlening.
 • Er is landelijke dekking, naar het zuiden toe zelfs grensoverschrijdend.

 
adviesgroep Multiraedt
 

Managementteam van de adviesgroep Multiraedt

De leden van het team hebben naast een goede theoretische achtergrond allen veel praktische ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat zich in te leven in de problematiek van bedrijven en instellingen en kunnen zij zorgen voor efficiënte en praktische oplossingen.

Vrijblijvende hulp voor klanten

Een belangrijk onderdeel van de aanpak is, dat klanten in de aanloopfase al vrijblijvend gebruik kunnen maken van relevante en waardevolle informatie via publicaties zoals blogartikelen, E-books en toegesneden tips. Daarmee kan de klant in voorkomende gevallen al zelf zijn probleem oplossen.

Is er bij meer complexe vraagstukken toch advies door Multiraedt nodig, dan komt de klant al goed beslagen ten ijs. Dat bespaart veel tijd en geld.

Van deze gratis service wordt dan ook door veel bezoekers van de website gebruik gemaakt via ons abonneesysteem.

Doelstellingen van de adviesgroep Multiraedt

 1. Het verstrekken van adviezen aan bedrijven en overheid.
  • Ad hoc
  • Als interim manager
  • Continue via een klankbord abonnement
 2. Het verzorgen van trainingen, seminars, workshops en coaching trajecten.
 3. Het verstrekken van informatie via onder meer blogs en E-books.
 4. Het aantrekken van zakelijke specialisten ter vergroting van het adviesaanbod en ter versterking van het netwerk.
 5. Het verwerven van opdrachten voor de aangesloten leden via
  • Content marketing
  • Direct mail acties
  • Workshops
  • Open dagen
  • Netwerkbijeenkomsten

Samenwerken met adviesgroep Multiraedt

Het Multiraedt online platform stelt aangesloten zakelijke specialisten in staat om hun verhaal efficiënt naar buiten te brengen. Bloggen is daarbij het voornaamste middel om dat te doen. In 2013 is Multiraedt gestart met deze publicatieservice voor zakelijke dienstverleners. Die service bestaat uit het verspreiden van hun zakelijke boodschap over het uitgebreide Multiraedt-netwerk.

Zo kunnen hun zakelijke blogs, ebooks en video's onder de aandacht gebracht worden van de honderdduizenden bezoekers en volgers van Multiraedt. In 2018 heeft Multiraedt ook een blogservice in het leven geroepen ter ontzorging van haar deelnemers. Deze natuurlijke uitbreiding van ons dienstenpakket blijkt een schot in de roos. Steeds meer zakelijke specialisten maken gebruik van deze unieke combinatie.

Op deze wijze bundelt Multiraedt de krachten van zakelijke bloggers. Over de grote effectiviteit van deze samenwerking hebben wij een mooie infographic gemaakt.

Aansluiten bij de Multiraedt gemeenschap

Om de complexiteit en snelle veranderingen in de maatschappij beter het hoofd te kunnen bieden, ontstaan overal samenwerkingsverbanden zoals Multiraedt. Dat kan heel specifiek door je aan te sluiten bij ons online platform, maar het kan ook wat vrijblijvender. Dat kan op 3 manieren door:

 1. je te abonneren op onze nieuwsbrief
 2. ons te volgen op Twitter. Ga dan naar onze overzichtspagina en klik op de links van de Twitter accounts die het beste bij je passen. Wij volgen je dan ook terug. Al meer dan 25.000 Twitteraars gingen je voor.
 3. je aan te sluiten bij onze LinkedIn groep "Platform voor zakelijke specialisten". Aantal aangesloten leden: >4.800.

 

© Multiraedt 2024