Het typeren van je baas , dat lukt iedereen wel, maar hoe goed kun jij jezelf typeren en welk voordeel haal je hier zelf uit? Binnenkort is er in de Team Academy op een eenvoudige en makkelijke manier achter te komen en kun je daadwerkelijk je voordelen halen uit de kennis die je opdoet over JEZELF! Op 1 juli gaat Team Academy.be life!

baasRUSMisschien heb je dit of soortgelijk artikel wel gelezen. Je baas wordt typerend beschreven. Zo goed zelfs dat het niet ondenkbeeldig is dat je bij tenminste één van de beschrijvingen vindt dat je baas er treffend aan voldoet.

Of je baas nu eigenlijk autoritair te noemen is of dat je baas narcistische trekjes heeft waarmee hij het bloed onder je nagels vandaan haalt, maakt niet zoveel uit. Ook niet wanneer jij je baas meer op Vito Corleone vindt lijken of wie weet wel meer op Donald Trump. Zelfs niet wanneer jij je baas een allemansvriend vindt. Het is en blijft je baas. Uiteindelijk heeft hij het voor het zeggen.

Handig zijn de aanbevelingen die bij iedere typering staan. Ook al zijn ze zeer beperkt. Een uitgebreide aanvulling op deze aanbeveling ga ik je hier overigens niet geven.

Wel trek ik een vergelijking naar de Team Concepten van Timone Consultancy.

Binnenkort start ik de Team Academy, waarbij je on-line je eigen ‘typeringen’ kunt ontdekken. Net zo als bij de typeringen van de baas hoeft het niet zo te zijn dat er maar één enkele typering bij je past. Het is vaak zelfs een mix van alle typeringen.

Hoe die mix er voor jou uitziet, daar kom je achter door een test in te vullen. Daarin worden onder meer al je Belbin Rollen in kaart gebracht. Daaruit vorm ik dan je Team Rollen Profiel. Het Team Rollen Profiel is een handige en overzichtelijke plattegrond van je eigen ‘typeringen mix’.

TeamAcademypageMet behulp van de verschillende workshops kun je naar eigen behoefte je kennis over je eigen Team Rollen Profiel vergroten. Het aantal mogelijkheden hiertoe wordt steeds uitgebreid en aangepast. De workshops vinden plaats op iedere plek waar internet voorhanden is: ze worden in de vorm van webinars gegeven.

In interactieve vorm zijn ze dan ook continue beschikbaar. Ondersteuning in de vorm van een reddingsboei kan met behulp van e-mail gedaan worden en op aanvraag via een hangout of skype meeting.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de roll-out van Team Academy.be in juli 2014 en profiteren van aantrekkelijke introductie pakketten schrijf je dan hier in voor de

BLOG FLITS 

 

 
 
Categorie Organisatie Advies