VUURVOGEL goede teams zijn goed omdat ze goed willen zijnGoede teams zijn niet alleen goed omdat ze een keertje leuk hebben gespeeld, ze zijn goed omdat ze goed willen zijn. Ze zijn fysiek en mentaal in topconditie en gaan voor het hoogst haalbare resultaat.
Maandag 23 juni zagen we het Nederlands elftal met 2-0 winnen van Chili. Ondanks dat ze al door waren naar de volgende ronde, gingen ze ervoor. En met resultaat: ze zijn groepswinnaar.
Voor ondernemingen geldt precies hetzelfde. Het is 'leuk' als je overeind blijft en een beetje kunt meeballen, maar uiteindelijk gaat het erom dat je in topconditie bent èn blijft!

En hoewel het voor veel non-profit organisaties lange tijd 'not done' was als je winst wilde maken, kun je tegenwoordig eigenlijk alleen maar overeind blijven als je je financiën op orde hebt en een buffer opbouwt voor slechtere tijden òf voor als je wilt groeien.
Dat de winst niet naar een aandeelhouder gaat maar naar nieuwe voorzieningen in een bejaardenhuis of een betere werk-privébalans van je werknemers, is dan dus 'social profit'.

Om voor de winst te gaan heb je niet alleen goede spelers nodig, maar ook een goede trainer en goede randvoorwaarden als trainingsschema's en duidelijke posities in het team. En natuurlijk commitment en doorzettingsvermogen, want als je wil winnen, moet je al je energie focussen op het gewenste resultaat!

VUURVOGEL zorgt ervoor dat jouw organisatie in topconditie is, door samen met jouw spelers te zorgen voor efficiënte werkprocessen, heldere werkafspraken, slimme besparingen en persoonlijke peptalk.

Ga jij voor de volgende ronde en kun je nog wel wat coaching of tactisch advies gebruiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking: 06-55880510

 
Categorie Organisatie Advies