corporate video content marketing wizardNiet elk bedrijf heeft de vaardigheden in huis om content te maken en dat kost klanten. De oplossing is een interview te geven en daar een corporate video van te maken, zegt Gerben Zevenbergen van Video Marketing Wizard in deze Google Hangouts met Ronald Kloots van Content Marketing Wizard.

Ontdek dat:

  • een interview veel waardevolle content voor klanten bevat, omdat
  • een expert van het bedrijf de antwoorden geeft.
  • een interview authentiek is, omdat iemand van het bedrijf in beeld is.
  • er weinig tijd aan verloren gaat, zodat het reguliere werk gewoon kan doorgaan.

Transcript:

Ronald Kloots: Veel bedrijven zeggen dat content niet zo hun ding is, maar ze weten wel dat het hen klanten kost, want anderen hebben er wel veel succes mee. Heb jij tips, Gerben, om daarmee te beginnen?

Gerben Zevenbergen: Jazeker, je moet je bedenken dat content maken veel tijd kost. En bedrijven hebben die vaardigheden ook niet altijd in huis, want hun gewone werk gaat ook gewoon door.

Ronald Kloots: Ben ik het helemaal mee eens, maar wat zie jij dan als een oplossing om dat te doen?

Gerben Zevenbergen: Bedrijven kunnen het maken van content ook gewoon uitbesteden en wat ze dan uiteindelijk nog moeten doen is een interview geven, waarin vragen van hun doelgroep beantwoord worden.

Ze kunnen een video maken, dat is tenslotte heel waardevolle content. Dat maakt het heel authentiek, want iemand van het bedrijf komt aan het woord. Die toont zijn expertise en dat kost eigenlijk ook naar verhouding heel weinig tijd. En in zo’n interview verkoopt een bedrijf niks! Het bedrijf laat zien dat het begrijpt welke problemen klanten hebben en het gaat vragen van die klanten van hun doelgroep beantwoorden.

Ronald Kloots: Gerben dat is een heel duidelijk antwoord, dank je wel.

Kosteloos Mini-cursus speciaal voor MKB, vier video’s onthullen de beste strategie om je expertise te tonen.
 
Categorie Marketing Advies