Kost LinkedIn elke dag (te) veel tijd? Deze handige infographic laat je zien hoe je in slechts 10 minuten per dag maximaal onder de aandacht komt van jouw connecties!

Handelingen die slechts 1 minuut van jouw tijd kosten:

Schrijf een update
Waar werk je aan op dit moment? Ben je een blog aan het schrijven, heb je een interessant gesprek of een leuke afbeelding te delen? Let op dat je wel zakelijk blijft en bijvoorbeeld updates deelt die te maken hebben met jouw industrie!

Vind-ik-interessant!
LinkedIn staat vol met updates uit jouw netwerk. Iets interessant vinden is slechts één druk op de knop. Dus gebruik de rest van de minuut om te reageren op een status van een andere connectie, bijvoorbeeld als iemand een jubileum viert of een nieuwe baan heeft.

Wie heeft mijn profiel bekeken?
Staan hier interessante mensen tussen? Zo ja, kunnen ze wat voor je betekenen? En andersom, kan jij wat voor hen betekenen? Maak dan connectie of stuur een Inmail!

Onderschrijf een vaardigheid
Als jij mensen in hun vaardigheden onderschrijft zijn ze sneller geneigd dit terug te doen. Doordat je in het krediet staat op de 'persoonlijke bankrekening' zal de connectie dit onbewust willen vereffenen.

Handelingen die 2 minuten van jouw tijd kosten:

Ga de interactie aan!
Kies een discussie uit een willekeurige groep en geef een inhoudelijke reactie. Ga de interactie aan door vragen terug te stellen.

TIP: Doe je actief mee in discussies in groepen? Dan wordt jouw profiel 4 keer zo vaak bekeken dan personen die dat niet doen! Dat is pas effectief LinkedIn gebruiken!

Stuur een inmail naar een oude bekende
Wie van jouw connecties heb je lang niet gesproken? Is het interessant om die eens aan te schrijven? Kijk hoe het met diegene gaat, wat hem bezighoudt op het moment en misschien is het wel verstandig om eens een 1-op-1 afspraak in te plannen.

Bedrijfsprofiel bezoeken
Bezoek het bedrijfsprofiel van één van jouw targets om up-to-date te blijven van hun laatste nieuws. Is het interessant genoeg voor jouw netwerk? Like of deel het bericht dan!

Deze infographic in PDF? Download 'm op onze website!

Effectief LinkedIn in tien minuten per dag
 
Categorie Marketing Advies