Projectadministratie waarom?

Projectadministratie, waarom?

Projectadministratie, wat houd je tegen?

Projectadministratie, ook dat nog. Je bent een hardwerkende ondernemer en je hebt al genoeg administratieve verplichtingen. Waarom zou je dan ook nog vrijwillig beginnen aan een projectadministratie? Het schept overzicht in het verloop van je projecten. Niet motiverend genoeg? Het zorgt voor winstgevende projecten.

Bewaak je projecten, zorg voor overzicht in:

  • het aantal (declarabele) uren
  • gebruikte materialen en middelen
  • de planning (levertermijn).

Door overzicht te houden zorg je ervoor dat de uiteindelijke factuur wél opweegt tegen de investeringen. Hieruit blijkt niet alleen je winst, maar het geeft ook verbeterpunten aan voor je toekomstige offertes. Je zult je projecten binnen de tijd, het budget en kwaliteitsnormen opleveren!

Projectadministratie, maak het eenvoudig

Er bestaat een projectadministratie waarin alle informatie aan elkaar gekoppeld is. Je hoeft dus niet te switchen tussen allerlei overzichten en administraties. Hiermee voorkom je fouten, onnodig veel tijd en hoofdbrekens. Het vastleggen van projecten, activiteiten en uren wordt al geruime tijd ondersteunt door YourSminc.

  • het is mogelijk om kosten en opbrengsten toe te wijzen aan een project, zodat je eenvoudig inzage krijgt in de totale kosten/opbrengsten van een project
  • je kunt dagelijks of wekelijks je gerealiseerde uren vastleggen
  • aansluitend kun je op gezette tijden de gewerkte uren factureren door een selectie te maken binnen de projectadministratie.

Of je nu diensten of goederen levert, deze projectadministratie biedt uitkomst aan iedereen. Probeer het zelf! Ontdek een professionele projectadministratie die weinig tijd kost: http://www.yoursminc.nl/

 
Categorie Financieel Advies