Een kassa is in de horeca natuurlijk een noodzaak om snel en efficiënt te kunnen afrekenen met uw klanten. Maar kassasoftware moet ook allerlei andere informatie kunnen verschaffen. En dat is bij de oude logge kassa vaak niet of slechts ten dele mogelijk. Online en cloud gebaseerde kassasoftware biedt hier vele extra mogelijkheden. 
 
online kassasysteem voor horeca

Online kassasoftware - het hart van uw horeca-onderneming

 

Natuurlijk wilt u dat de online kassasoftware gekoppeld wordt met de voorraadadministratie. Op die manier kunt u altijd op de meest efficiënte manier uw bestellingen regelen. Dat bespaart veel kosten en betekent dat u uw gasten extra service kunt bieden. De voorraad kan direct vanuit het kassasysteem bij worden gehouden en zelfs worden bijbesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld een notificatie krijgen wanneer een bepaald product onder een vooraf ingestelde grens zit. Daardoor weet u zeker dat u nooit nee aan uw gasten moet verkopen

 

Snelle en accurate informatie

 

Omdat de online kassa software veel meer informatie kan bevatten dan de oude kassasystemen, kunt u er natuurlijk ook veel meer informatie van ontvangen. U kunt direct de omzet per dag analyseren en de meer populaire gerechten en dranken op een rijtje zetten. Op die manier kunt u uw diensten nog beter afstemmen op uw gasten. Door een goed gebruik van kostprijzen kunt u zelfs meteen de dagelijkse winst bepalen en analyseren. Ook andere informatie die voor u belangrijk is, kan vaak eenvoudig worden verkregen door de software verbanden te laten bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld de prestaties wat betreft fooi en omzet per medewerker inzien.

 

Overal toegang tot de informatie

 

De kans is groot dat u niet altijd aanwezig zult zijn, hoe betrokken u ook bent bij uw bedrijf. De horeca is vaak een business van 24/7 en dat zorgt ervoor dat de zakelijke gegevens van het bedrijf elke dag weer veranderen. Om altijd op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van uw restaurant, hotel of andere gelegenheid, is een online kassasysteem onmisbaar. Zo kunt u namelijk op elk moment en op elke locatie de benodigde gegevens inzien, ook vanuit huis. Met een cloud kassa bent u tot in de puntjes op de hoogte, zelfs wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn.

 

Goedkoop en veilig

 

De tijden van dure en  logge kassasystemen zijn voorbij. U betaalt een vast abonnementsbedrag per maand en back-ups en updates gebeuren gratis automatisch Zo bent u er zeker van dat er geen gegevens verloren zullen gaan uit uw administratie. Zo zijn de gegevens op elk moment veilig en hoeft u niet bang te zijn dat het systeem crasht.

 

Leg uw gasten in de watten

 

Een cloud-gebaseerd kassasysteem kan in het algemeen gebruikt worden op de meeste tablets en computers, iPads en Apple producten zijn hier uitermate geschikt voor. Voor de bestellingen en het afrekenen op terras of direct aan tafel kan door de werknemers gebruik worden gemaakt van handige tools, zoals smartphones of tablets. Hierdoor wordt het werk van het bedienend personeel eenvoudiger en gaat dit efficiënter. Natuurlijk betekent dit voor uw klanten extra service. Een online kassasysteem zorgt er dus op meerdere manieren voor dat u uw gasten nog meer in de watten kunt leggen!
 
 
Categorie Organisatie Advies