Sinds twee jaar ben ik gestart met de koppeling van Neuro Linguïstisch Programmeren en de zakelijke omgeving. En daar had ik een hele goede reden voor. Een aantal jaren geleden zocht ik namelijk een training of opleiding waarbij ik mezelf tot een goede, ondernemende verkoper kon ontwikkelen. En nee, niet als iemand die anderen onbewust kan beïnvloeden tot een aankoop, maar meer vanuit mijn kracht. Hoe zorg ik ervoor dat mensen bij mij willen kopen, zodat ik niet hoef te verkopen. NLP was mijn antwoord.

NLP en de zakelijke omgeving

Eigenlijk is het ook vrij logisch. NLP is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij je bewust wordt van je gedrag, je gedachten en je gevoelens. Als jij jezelf beter leert kennen, kun je je ook makkelijker in een ander verplaatsen. En als je je eigen gedrag aanpast, gaat op een gegeven moment die omgeving ook mee. Binnen NLP vind je diverse handvatten en uiteindelijk ga je met een rijk gevulde gereedschapskist weer je dagelijkse (werk)omgeving in. Toch is de traditionele NLP voornamelijk gericht op jij en je privé leven. Ik kon een aantal jaren geleden niet echt een training vinden waarbij NLP gekoppeld is aan marketing of aan verkoop of aan het verbeteren van je positie binnen een bedrijf. Dat heeft mij doen besluiten om daar een aparte training voor te ontwikkelen.  (aan het einde van deze blog lees je meer over een gratis dagtraining)

NLP Business in ontwikkeling

Met alle theoretische en praktische kennis op zak, zowel uit de NLP als uit mijn eigen ondernemerschap en kennis uit het bedrijfsleven, ben ik een training gaan samenstellen. Ik koos voor die onderwerpen die het meeste zouden aansluiten bij de zakelijke praktijk. De focus lag hierbij op onderwerpen waarbij interne of externe communicatie een grote rol spelen, zoals een vergadering, functioneringsgesprek, verkoopgesprek, marketingactie en het samenwerken met collega’s. Want hoe fijn is het wel niet als je elkaar beter gaat begrijpen? Het gevolg van een betere communicatie is dat mensen prettiger samenwerken, dat de organisatie beter gaat verlopen en dat er zo ook meer verkocht wordt binnen een bedrijf.

Persoonlijke groei

Zijn er dan meer trainingen die je kunt volgen? Natuurlijk zijn er die. Het mooie van NLP Business is het unieke karakter. Zo worden er elke dag, gedurende 8 trainingsdagen, cadeautjes uitgedeeld aan deelnemers. Cadeaus in de vorm van inzichten, groei en persoonlijk geluk. Niet alleen de organisatie profiteert van een “beter” of “anders” functionerende werknemer, ook de persoon zelf ziet zijn of haar eigen groei. Want door de vorm van de training is er altijd tijd voor persoonlijke vragen en issues. BeDrijfveer biedt daarbij een veilige omgeving en veel ruimte voor interactie. Deze combinatie van theorie, praktijk, een vast omlijnd programma én eigen vragen en mogelijkheden is een vorm met inhoud die uniek is.
 
NLP Business dagtraining

Gratis NLP Business dagtraining

Wil je het een keer zelf ervaren of zien wat het eventueel voor je personeel kan doen? Schrijf je in voor de gratis dagtraining op donderdag 29 maart en beleef het zelf. Ik kijk er naar uit om je te verrassen die dag. Aanmelden kan via info@bedrijfveer.nl of via www.bedrijfveer.nl/contact

Tot dan!

Cindy Roelandt

Trainer&Coach BeDrijfveer

Verwante publicatie: HET VERKOOPPROCES: HOE KAN IK SUCCESVOL VERKOPEN