Ben je een ondernemer, dan wil je ook graag een website. Het liefst eentje die nooit onbereikbaar is. En gaat er dan toch iets mis, dan moet het snel zijn verholpen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd. Met andere woorden, je wilt een hostingpartij waarop je kunt vertrouwen. Alleen, hoe vind je die?
 
Je website hosten zonder zorgen

Wensen bepalen en vergelijken

Wat jij met je website wilt doen, bepaalt voor een groot deel welke webhoster je kiest. Breng dit eerst in kaart, want je krijgt waar je naar betaalt. Vind je klantenservice niet zo belangrijk en geeft het niet dat je website met enige regelmaat er even uit ligt, dan volstaat vaak de goedkoopste webhosting die je kunt vinden.

Heb je echter een webshop of zakelijke website, dan ben je waarschijnlijk wat serieuzer. Je weet dan dat elk moment dat je website offline is geld kost. Juist daarom hecht je waarde aan goede ondersteuning, snelheid, veiligheid en privacy. Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, is dan niet zo verstandig. Een perfect draaiende website is immers cruciaal voor je dienstverlening.

Ga je googelen op webhosting of providers vergelijken, dan zul je al snel zien dat hosting niet in één vorm komt. Waar de ene partij shared webhosting aanbiedt, kun je bij de ander een VPS afnemen. Gedeelde webhosting is goedkoop, omdat je zowel de server als de kosten met anderen deelt. Juist daardoor is het ook instabiel en onveilig. Een VPS is voor veel mensen dan vaak weer te uitgebreid. Het is mooi dat je de kracht van een eigen server hebt, maar op al dat technisch onderhoud zit je niet te wachten.

Het beste van beide werelden

Met managed container hosting combineer je het beste van beide werelden. Bij deze hostingtechniek heb je een container op de server, veilig afgesloten van de rest. Deze container krijgt eigen gegarandeerde rekenkracht toegewezen. Zo deel je niet jouw resources met anderen en heb je geen hinder van andermans gebruik. Prettig is, dat je geen omkijken hebt naar serveronderhoud. Dat wordt voor je gedaan. Zo heb je de kracht de kracht en flexibiliteit van VPS met de toegankelijkheid van shared webhosting.

Antagonist biedt deze vorm van webhosting aan als kant-en-klare, direct te gebruiken pakketten. Alles staat in het teken van jouw online succes, zodat jij kunt focussen op wat je echt wilt. Over backups maken hoef je niet na te denken, die maken wij proactief voor je. Daarnaast krijg je gratis SSL voor al je domeinen, zodat verkeer van en naar je website versleuteld is.

Anders dan anderen

Een stuntprijs, bodemtarief of tijdelijke actie is misschien verleidelijk. Op het moment dat je website eruit ligt, heb je daar alleen weinig aan. Je wilt dan gewoon goed geholpen worden. Antagonist richt zich daarom op een tijdloos concept: eenvoud, kwaliteit en service. Prijsspelletjes spelen om te groeien en dan hopen dat we worden opgekocht, past niet bij ons. We varen onze eigen koers.

Passie voor de klant staat centraal. Kom je ergens niet helemaal uit, dan helpen onze ervaren supporters je verder. Niet alleen door antwoord te geven, maar juist ook door echt mee te denken. Net dat stapje extra. Verbazen, zonder dat je erom hoeft te vragen. Ons team bestaat al jarenlang uit dezelfde werknemers. Stuk voor stuk zetten zij zich onvermoeibaar voor jou in, elke dag weer.

Is jouw domein vrij?

Als startende ondernemer heb je vast goed nagedacht over je bedrijfsnaam. Voordat je die aan de grote klok hangt, is het handig om te checken of het gelijknamige internetadres beschikbaar is. Misschien had iemand anders al een soortgelijk idee en heeft diegene toen het domein vastgelegd dat overeenkomt met jouw bedrijfsnaam. Als dat zo is, dan kun je dat maar beter op tijd weten. Je gaat je domein immers in al je communicatie gebruiken.

Het is fijn om niet hoeven uit te wijken naar een lang, onhandig domein of eentje met een ongebruikelijke extensie. Doe daarom tijdig een domeincheck. Als het gewenste adres vrij is, dan kun je de domeinnaam registreren om er eigenaar van te worden. Zo kan niemand anders ermee vandoor gaan. Combineer het domein met een hostingpakket als je ook een website wilt bouwen en e-mailadressen wilt aanmaken. Zo ben je er helemaal klaar voor.

Twijfel je welke vorm van hosting bij jou past of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op, we beantwoorden je vragen graag. In ieder geval veel succes toegewenst met je website!