Gratis E-Book: 3 essentiële manieren om een bevlogen team te creëren

Mijn eBook is voor MT-leden, directies, bestuurders en hoger kader leidinggevenden die zich herkennen in één of meerdere van de volgende dilemma’s:

  • Je wordt geleefd door de waan van de dag en komt niet toe aan datgene wat je echt belangrijk vindt; bijv. het maximale potentieel uit je teamleden halen, richten op innovaties of op andere doelen.
  • Je ervaart veel gedoe in je team/organisatie; mensen werken niet goed samenwerken, lopen er de kantjes vanaf en nemen geen of te weinig verantwoordelijkheid en initiatieven.
  • Je krijgt mensen niet mee in beweging en het lukt je onvoldoende draagvlak te creëren voor de plannen die jij voor ogen hebt.
  • Je vindt het lastig mensen op een duidelijke manier feedback te geven en aan te spreken op ineffectief gedrag.

In het eBook ga je het volgende leren:

  • Je ontdekt waarom leidinggeven aan de ander begint met leidinggeven aan jezelf
  • Je ontdekt wat coachend leidinggeven volgens het 6 V model inhoudt
  • Je krijgt inzicht hoe je een bevlogen team creëert.

Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat je daar je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Marjan Haselhoff en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2024