Gratis E-Book: 5 Gratis Complete Trainingen

Dit is meer dan een gratis e-book. U krijgt de beschikking over maar liefst 5 gratis trainingen.

  • Drie trainingen zijn afkomstig van Internet Marketing Nederland, de marktleider voor online marketing trainingen.

  • De andere twee trainingen worden aangeboden door Stichting Gezondheid Nederland. Deze stichting hoopt dat u de serie van 100 gezondheidstraining gaat aanschaffen voor uw werknemers. Deze werknemers zullen gemotiveerd worden een gezondere levensstijl te gaan hanteren. Dit resulteert in minder ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit. Tel uit uw winst.

De trainingen bestaan uit video’s , E-books, online testen en een online examen dat bij succes resulteert in een erkend certificaat.

Internet Marketing Nederland en Stichting Gezondheid Nederland bieden in dit E-book 5 gratis trainingen aan ter kennismaking:

Online Marketing

  • Wat is de beste internet marketing strategie?
  • Fotomarketing
  • Cursus PowerPoint en presenteren

Gezonde werknemers

  • Cursus Burn-out voorkomen
  • Cursus Gezondheidstips

Het e-book bevat de codes waarmee u deze interactieve trainingen kosteloos kunt activeren.

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Stefan Rooyackers en Multiraedt, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2024