Gratis E-Book: 9 tips voor meer rust in je hoofd

In onze maatschappij wordt er een groot beroep gedaan op ons hoofd. Dagelijks krijgen worden we overspoeld door veel informatie. We brengen veel tijd door werkend met ons hoofd en achter de computer. Ons hoofd maakt veel overuren, zit vaak overvol met gedachten en dingen die we niet moeten vergeten. Het hoofd krijgt amper tijd om écht tot rust te komen.

We blijven denken, willen niets missen en niets vergeten. Het denken wordt dan piekeren en ze draaien maar rondjes in het hoofd. Dat kost veel energie en het maakt dat je minder goed naar je lichaam, gevoel of intuïtie kunt luisteren.

Dit kan knap vermoeiend zijn.

Het kan ook anders.

Laat je hoofd vóór je werken in plaats van tegen je. Leer om de volumeknop van je hoofd regelmatig even zachter te zetten of je hoofd tot rust te brengen. De voordelen zijn:

  • je kunt je beter focussen en concentreren
  • je verminderd stress
  • je kunt je hoofd gebruiken voor écht denkwerk en geen onnodige andere dingen

Hoe doe je dat?

Dat kun je lezen in het GRATIS E-boek “9 tips om je hoofd tot rust te brengen”.Ik geef daarin tips en manieren om meer rust in je hoofd te krijgen.

En nee, maak je geen zorgen je hoeft ze niet allemaal toe te passen.Je kiest gewoon een manier die bij je past en die probeer je een paar weken uit een paar minuten per dag. Ervaar wat het voor je doet.

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Marta van Sitteren, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2020