Gratis E-Book: In 10 stappen naar een succesvolle contentmarketingstrategie

Contentmarketing is hot. Dit komt omdat je hiermee beter en sneller je marketingdoelstellingen kunt bereiken.

Maar hoe kom je nu tot een goede contentstrategie? Hoe kom je aan kwalitatief goede engaging content? En hoe breng je deze content op een relevante manier onder de aandacht van uw doelgroep?

Lees hieronder hoe u in 10 praktische stappen kunt komen tot een succesvolle contentmarketingstrategie.

Stap 1: Inventariseer de situatie ‘Contentmarketing; daar moeten we ook wat mee’. Een veelgehoorde kreet in menig boardroom. En begrijpelijk om hier direct mee aan de slag te gaan. Toch zou u voordat u hiermee gaat starten, eens goed na moeten denken of het wel zo slim is om hier direct mee te beginnen. Maar al te vaak stranden veelbelovende initiatieven op praktische haalbaarheid,budgetperikelen, gebrek aan commitment, expertise of simpelweg de juiste vaardigheden. Probeer eerst eens in kaart te brengen wat de kansen op succes zijn. Pols uw omgeving, collega’s en management eens hoe zij denken over uw initiatief. Kortom: bezint eer ge begint.

Wilt u meer weten over hoe u in 10 stappen tot een succesvolle contentstrategie kunt komen? Download dan snel ons e-book en start vandaag nog!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Inbound Media, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring: Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2020