Gratis E-Book: Actief aan het werk met stress

Voor wie is dit E-Boek bedoeld en wat kunt u ervan verwachten?

Dit E-boek is schreven voor gestreste of overspannen personen die praktische handvatten willen om van stress en stressklachten af te komen.

In dit gratis E-boek legt stress expert Harmen Doornbos een gedeelte van de actief aan het werk methode uit om in een achttal stappen te ontdekken hoe je blijvend van stress en stressklachten af kan komen.

Harmen Doornbos is 11 jaar werkzaam als bedrijfsmaatschappelijk werker en heeft zich gespecialiseerd in behandelingen met mensen die last hebben van spanningsklachten of overspannenheid. In dit E-boek legt hij met relatief simpele technieken uit hoe je snel je stress en stressklachten kunt herkennen en hoe je hier effectief mee aan de slag kan gaan.

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Harmen Doornbos, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2022