Gratis E-Book: Altijd een goed gesprek!

Omgaan met conflicten in (professionele) relaties

Kan dat wel? Hoe ga je dan met conflicten om? Wellicht is jouw ervaring dat conflicten moeizaam zijn, het vertrouwen in elkaar ondermijnt en ten kosten gaat van de samenwerking, de effectiviteit en productiviteit. Dat hoeft niet zo te zijn en daar gaat dit boekje over. Willen we samen zaken doen dan is het belangrijk dat we elkaar respectvol kunnen aanspreken als het even niet lekker loopt, zonder dat dit ten kosten van de relatie gaat. Sterker nog, ik durf te stellen dat als je in staat bent om conflicten met elkaar te bespreken niet alleen de relatie daar van groeit maar tevens het plezier dat je hebt in de samenwerking toeneemt. Als gevolg daarvan zul je zien dat ook de efficiƫntie, creativiteit en productiviteit toenemen. Lees o.m. hoe je

  • de juiste houding voor een positief gesprek bepaalt;
  • het vertrouwen in elkaar doet groeien;
  • elkaar kunt aanspreken zonder verwijten te maken;
  • er voor kunt zorgen dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt;
  • omgaat met intense emoties;
  • ontdekt wat een ander motiveert.

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Govert van Ginkel, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2021