Gratis E-Book: Cashmanagement

Cashmanagement: zo levert actief sturen op cash financieel voordeel op

DGA, weet u hoe de cashpositie van uw bedrijf ervoor staat? Hebt u genoeg cash om aan uw financiële verplichtingen te voldoen én uw groeiambities waar te maken?

Onvoldoende sturen op cash is de belangrijkste oorzaak van het feit dat veel startende ondernemers al binnen 4 jaar crashen. Hoog tijd om uw cashmanagement onder de loep te nemen en grip op uw liquiditeit te krijgen.

Waarom goed cashmanagement voor elke ondernemer belangrijk is

Het e-book “Cashmanagement” geeft u praktische tips en handvatten om grip te krijgen op uw cashflow en uw cashpositie te verbeteren. U leest onder meer:

  • waarom goed cashmanagement van wezenlijk belang is voor elke onderneming, klein of groot.
  • hoe u op de korte termijn uw cashpositie kunt verbeteren.
  • welke aspecten op de langere termijn belangrijk zijn voor goed cashmanagement.
  • welke voordelen en mogelijkheden een gezonde financiële balans biedt.
  • waarom u als ondernemer niet alleen in uw organisatie, maar ook aan uw organisatie moet werken om toekomstbestendig te worden en te blijven
  • hoe u goed cashmanagement u uiteindelijk strategische en operationele efficiencyverbeteringen en kostenbesparingen opleveren waardoor uw totale bedrijfsresultaat verbetert.

Download het e-book “Cashmanagement” gratis

Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat u daar uw gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kunt u het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door CFO Capabel en Multiraedt, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van onze websitebezoekers en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld.

© Multiraedt 2024