Gratis E-Book: Gids Personeelsdossier

Download de gratis Gids Personeelsdossier

"Moet ik een personeelsdossier opbouwen? Welke gegevens mag ik allemaal bewaren? Wanneer moet ik alle stukken weer weggooien? Wat zijn de gevolgen als ik het niet doe?

Heb je als ondernemer personeel in dienst?

Dan is het belangrijk dat je een goed personeelsdossier opbouwt. Waarom? Dit dossier kan jouw positie aanzienlijk versterken wanneer je een werknemer wil ontslaan die niet functioneert. Ook ben je wettelijk verplicht bepaalde gegevens te bewaren.

In deze gids die we samen met advocaten hebben ontwikkeld lees je alles over het personeelsdossier, aangevuld met de beste tips uit de praktijk.

Download daarom nu deze gratis Gids Personeelsdossier! Zo weet jij straks precies hoe je een personeelsdossier opbouwt, welke gegevens je erin mag opnemen, hoe lang je die gegevens mag bewaren en hoe een goed personeelsdossier jouw bedrijf beschermt!"

Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat je daar je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Wendy Bogers en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Jouw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van jouw gegevens stopzetten.

  Categorie Juridisch Advies
© Multiraedt 2024