Gratis E-Book: Google+ lokale pagina

Google+ lokale pagina de nieuwe cash cow voor bedrijven!

Google wil graag dat u met de Google+ lokale pagina direct meer omzet en leads genereerd!De lokale pagina is namelijk rechtstreeks gekoppeld aan lokale zoekopdrachten en het adres van een onderneming. Omdat deze pagina’s geverifieerd zijn op adres ranken deze hoger dan andere pagina’s en websites.

Met een lokale pagina wordt u zichtbaarder voor mensen in uw regio die concreet zoeken bij u in de buurt. Dit zijn mensen met zeer concrete koopintenties en als zodanig zeer waardevolle leads.

Daarnaast is de lokale pagina te integreren in AdWords display campagnes waarbij afstand tot de locatie van de zoeker een criterium is. De wakkere ondernemer pakt die extra omzet en laat die niet voor het oprapen liggen voor zijn concurrenten!

Download mijn nieuwste e-book over lokale pagina’s en profiteer vandaag nog!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Daniel Mulder, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring: Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2022