Gratis E-Book: How to Hire & Fire Guide

Download de gratis How to Hire & Fire Guide

Welk type arbeidsovereenkomst moet ik gebruiken? Mag ik een proeftijd en een concurrentiebeding opnemen? Hoe ontsla ik een werknemer die niet goed functioneert? Moet ik een ontslagvergoeding betalen?

Gids met tips en valkuilen bij het aannemen of ontslaan van personeel

Ga jij als ondernemer personeel aannemen of ontslaan? Download dan nu deze gratis How to Hire & Fire Guide. Het doel van deze Guide die we samen met advocaten hebben ontwikkeld is om jou als ondernemer te helpen bij het aannemen en ontslaan van werknemers. Je krijgt de beste tips uit de praktijk, zodat jij bij het aannemen de juiste keuzes kan maken en bij ontslag weet wat je moet doen om geen tijd en geld te verspillen aan eventuele geschillen en rechtszaken.

  • 8 tips voor het aannemen en ontslaan van personeel
  • Alle typen arbeidsovereenkomsten op een rij
  • Alle ontslagmogelijkheden helder uitgelegd
  • Valkuilen en risico's uit de praktijk


Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat je daar je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Wendy Bogers en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Jouw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van jouw gegevens stopzetten.

  Categorie Juridisch Advies
© Multiraedt 2024