Gratis E-Book: In 7 stappen een dashboard oplossing maken

Nog steeds zijn er heel veel organisaties die voor hun rapportages werken met Excel bestanden of met verschillende systemen. Hierdoor zit er elke maand weer meer tijd in het verzamelen van gegevens. Tijd die je beter kunt gebruiken voor het analyseren van die gegevens en aansturen van jouw organisatie.

Dat brengt ook risico’s met zich mee:

  • Is de data nog wel betrouwbaar?
  • Is de data nog wel belangrijk als het zo laat wordt geleverd?

Het realiseren van doelstellingen kost daarmee uiteindelijk meer tijd en geld.

Dat hoeft niet meer. Met een online dashboard oplossing zorg je ervoor dat alle relevante informatie uit al jouw systemen in één duidelijk dashboard wordt getoond.

Bovendien kan data vaak real-time worden gekoppeld, zodat je altijd en overal inzicht hebt in de actuele situatie.

In het e-book wordt stilgestaan bij de 7 stappen die uiteindelijk ervoor zorgen dat:

  • je een dashboard oplossing hebt die gericht is op ‘jouw publiek’,
  • met de juiste inhoud en visuele weergave en
  • met een effectief en efficiënt gebruik van data uit jouw organisatie.

Vul je gegevens in en lees hoe eenvoudig een online dashboard oplossing is te realiseren.

Klik op “download nu” en er verschijnt een pop-up formulier. Vul je gegevens en klik op de download knop. Het e-book kan je vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Andre Maatman en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Financieel Advies  
© Multiraedt 2024