Gratis E-Book: In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag

Ben jij een ondernemer, accountant of adviseur? Dan is dit e-book speciaal voor jou bedoeld.

Hoe? In dit E-book vertel ik je alles over de 7 stappen structuur van een financieringsaanvraag.

De kernpunten die de revue passeren zijn:

  • Wat is die structuur? In feite stel je het bedrijf kort en bondig voor en leg je uit op welke wijze de onderneming geld verdient.
  • De juridische structuur: geef een plaatje.
  • De historie van het bedrijf: vertel in 5 regels hoe het bedrijf is ontstaan en waar men nu staat.
  • De activiteiten: vertel vervolgens welke producten en/of diensten het bedrijf verkoopt.
  • Management en organisatie: wat zijn de kwaliteiten van de verschillende sleutelfiguren binnen het bedrijf?
  • Het verdienmodel: hoe wordt binnen de onderneming waarde toegevoegd, wat zijn de afspraken aan de inkoopkant en wat zijn de afspraken aan de verkoopkant?
  • Bijzonderheden: zijn er bijzonderheden te vermelden, bijvoorbeeld omtrent MVO-beleid, vergunningen, milieu of bijzondere risico‚Äôs?
Geef in de opsomming en de beschrijving accenten waar de onderneming in uitblinkt. Op de terreinen waar de onderneming gemiddeld of slechter presteert, geef je keurig de vereiste informatie, maar niet meer dan dat. Kortom: plaats een paar accenten in een verder evenwichtig totaalbeeld.

Gratis download

Klik op "download nu" en er verschijnt een pop-up formulier. Nadat je daar je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Geldvoorelkaar.nl en Multiraedt, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Jouw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van jouw gegevens stopzetten.

  Categorie Financieel Advies
© Multiraedt 2024