Gratis E-Book: Non-stop Klantengeneratie

Je weet hoe lastig het is om online leads te krijgen die contact met je opnemen. Dat hebben wij ook meegemaakt. Daarom hebben wij ‘De Beste Manier Om Ready-To-Sign Afspraken Te Maken’ geschreven.

Als je dit hebt gelezen weet je precies wat je nodig hebt om volautomatisch leads te genereren. Je zult dan makkelijk afspraken voor verkoopgesprekken maken met leads die ready-to-sign zijn.


Ontdek:

De 6 stappen van het proces om ready-to-sign afspraken te maken, zodat er geen tijd verloren gaat aan koud bellen en afspraken die niks opleveren.

  • Wat je moet doen met klanten die opdrachten uitstellen, je concurrenten negeren dit massaal.

  • De vaak vergeten marketingstrategie die ervoor zorgt dat je weken en zelfs maanden top-of-mind blijft bij potentiële klanten.

Nadat je in het pop-up venster je gegevens hebt ingevoerd en op de download knop hebt gedrukt, kun je het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee ga je tevens akkoord met het gebruik van jouw gegevens door Multiraedt en de schrijver Ronald Kloots, zodat zij je eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring: Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Jouw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van jouw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2024