Gratis E-Book: Ondernemen is net reizen

Voor wie is dit E-Book bedoeld en wat kunnen zij ervan verwachten?

Het boek 'Ondernemen is net reizen' van auteur Oscar Bulthuis kwam in mei 2013 uit en is inmiddels een bestseller onder startende zelfstandig ondernemers. Ook voor ondernemers die de bakens willen of moeten verzetten, helpt dit boek bij het omzetten van dromen in heldere ondernemersdoelen. Het boek zet u in beweging, maar nodigt tevens uit tot wegdromen. Vanwege de heldere en vlotte schrijfstijl is het ook geschikt voor mensen die niet zo van lezen houden.

Dit E-book vormt een uitgebreide kennismaking met het boek omdat u maar liefst de eerste vijf hoofdstukken kunt downloaden als .pdf. Dit zijn bijna 70 pagina's waarin Oscar de kompasmethode introduceert, die ondernemen voor mkb-ers en zzp-ers weer avontuurlijk, leuk en doeltreffend maakt. Vraag nu de download aan en start uw reis naar uw ondernemersdoelen!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u het E-book gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en auteur Oscar Bulthuis, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2020