Gratis E-Book: Regisseer je leven en verdubbel je succes

Met dit E-werkbook krijg je inzicht en maak je betere keuzes.

Direct te gebruiken.

Aanleiding:

Hoe vaak maak jij een keuze waarvan je achteraf denkt: “Waarom heb ik het zo gedaan?”. Het leven dat je volgt is als een treinspoor, want je wilt ergens naar toe. Hoe vreemd voelt het als je merkt dat je eindstation toch niet op die route ligt. Ik zie iedereen daarmee worstelen. En dat is niet nodig. Met dit werkboek krijg je inzicht:

  • Over jouw drijfveren
  • Door vragen inzicht in wat jou nu echt bezig houdt
  • Hoe je effectief communiceert

Veel plezier met dit werkboek.

 

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Roger Rutten, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2019