Gratis E-Book: Sales Geheimen

Ontdek Hoe U in Enkele Simpele Stappen Sales Targets Kan Halen of Overtreffen en Uw Netto Winst Significant kan Verbeteren

Dit eBook is voor Entrepreneurs, Executives, Sales, Business Development en andere Leiders die geïnteresseerd zijn in Omzet, Conversie Factor en Sales Account Management productiviteit verhoging:

  • Ontdek en ontkracht de grootste sales verbeteringsfabeltjes
  • Ontdek hoe voor u onbekende ‘wetten’ uw productiviteit kunnen verhogen
  • Ontgrendel het geheim tot omzet/conversiefactor-verhoging en creëer NIEUWE mogelijkheden

In dit eBook leest u over een aantal misvattingen over het verbeteren van Sales. Deze zijn mij niet meteen duidelijk geworden - sinds mijn vroege carrière in Sales en mijn uitgebreide internationale Executive carrière in de tussentijd, ben ik tot deze bevindingen gekomen. Bevindingen die nu onderdeel zijn geworden van de door mij ontwikkelde True Change™ Sales Coaching. U zult misschien nog verrast zijn waar dit toe zou kunnen leiden?

Veel leesplezier!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Johan Reinhoudt en Multiraedt, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Organisatie Advies
© Multiraedt 2024