Gratis E-Book: Succesvolle strategie-implementatie in een disruptieve wereld

Waarom het noodzakelijk is Strategie, Leiderschap en Cultuur te verbinden

In deze White paper kijken we naar de overeenkomsten tussen de strategische processen van organisaties, die laten zien dat ze in staat zijn om de strategie, die ze hebben ontwikkeld, effectief kunnen uitvoeren.
Daarvoor bieden we een methode en hulpmiddelen aan, die je zullen helpen om tot één van die 10% succesvolle bedrijven te behoren.

Inhoudsopgave

  • Issue: wat maakt van je strategie een succes?
  • De schijnbare zekerheid van het jaarplanningsprotocol
  • Hoe word je succesvol?
  • Vaststellen van de meest effectieve aanpak
  • Hoe begin je?

Klik op “download nu” en er verschijnt een pop-up formulier.

Vul uw gegevens en klik op de download knop. Het e-book kunt u vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Andre de Wit en Multiraedt, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

© Multiraedt 2024