Hier zijn drie beproefde technieken om het proces simpel, effectief en succesvol te maken, zodat u meer tijd hebt voor belangrijker zaken.stressloos inschrijven op aanbestedingen

  1. Planning is cruciaal – inventariseer elk stukje informatie dat nodig is voor de aanbesteding, elk beleidsstuk, procedure, vraag en antwoord. Plan je tijd op basis van deze lijst en vink hem af als je bezig bent. Dit heeft het voordeel van stress-vrij organiseren, waardoor je het  vertrouwen krijgt dat jouw inschrijving de beste zal zijn.
  2. Identificeer de winnende thema’s – elke tender heeft belangrijke uitkomsten die de koper beoogt. Voorbeelden hiervan zijn: waar voor je geld, veiligheid, maatschappelijk voordeel, kostenreductie en partnership. Lees en onderzoek aanbestedingsdocumenten om de belangrijkste thema’s voor de aanbieding vast te stellen en gebruik ze vervolgens in het schrijfproces, zodat je de hoogste score haalt.
  3. Maak voldoende tijd vrij – plan zodanig dat je de aanbieding twee tot vijf dagen voor de deadline af hebt . Dit zorgt ervoor dat je alle noodzakelijke informatie kunt verzamelen, de aanbieding kunt voorbereiden, reviewen, printen en tekenen. Dit heeft het voordeel dat je genoeg tijd hebt, waardoor je geen last hebt van paniek en stress op het laatste moment en je gemakkelijker meer business kunt winnen.

Wilt u eens praten met een expert over het inschrijven op aanbestedingen? U kunt bellen naar Smart Tenders op 06 511 22 552. Wij winnen 3 van de 4 aanbestedingen waaraan we werken. De uwe kan de volgende zijn.

 
Categorie Marketing Advies