Gratis E-Book: Beleggen..Doe je zo!

In zijn eerste E-book behandelt Nico Inberg een aantal begrippen uit de beleggingswereld die u zeker gaat tegenkomen. Beleggen gaat over rendement maken op uw vermogen, maar er zijn verschillende angels en voetklemmen waarmee u rekening moet houden wanneer u uw geld aan het werk zet op de beurs.

Onderwerpen die o.a. aan de orde komen:

  • Het belang van goede spreiding
  • Middelen
  • Actief en Passief beleggen
  • De kostenvalkuil

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u het e-book vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en beleggingsspecialist Nico Inberg, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Financieel Advies
© Multiraedt 2024