Gratis E-Book: In zes stappen naar een succesvolle marketingstrategie

Marketing is meer dan het ontwikkelen van een logo, zorgen voor een website en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement en de groei van je onderneming.

Mooie woorden, maar hoe vertaal je dit naar de praktijk? In dit E-Book leer je wat er komt kijken bij het bedenken en realiseren van een succesvolle marketingstrategie. Iedere stap van het proces wordt beschreven en voorzien van tips waar je direct je voordeel mee kunt doen.

Het is een praktische handleiding om marketing meer structuur te geven en meer te laten bijdragen aan het rendement van je onderneming. Start met het realiseren van meer rendement op marketing en download het E-Book. Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt en de schrijver Kenneth Nieuweboer, zodat zij u eventueel kunnen benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de un subscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2024