Gratis E-Book: SEO Gids voor zakelijke bloggers

Vergroot de vindbaarheid van uw blogs!

Het is van groot belang om bij het bloggen rekening te houden met de zoekmachinevriendelijkheid van de tekst. De blogger moet bij voorkeur de tekst zo prepareren, dat zoekopdrachten makkelijk te koppelen zijn aan het blog. Dat zorgt voor gratis toestromende lezers!

Lukt het de blogger om een aantrekkelijke tekst te maken die ook nog makkelijk vindbaar is, dan wordt daarmee een enorme voorsprong op de minder goed voorgelichte concurrenten verkregen. Het verschil kan makkelijk in de duizenden lezers/potentiƫle klanten liggen!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt, zodat Multiraedt u eventueel kan benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Van dezelfde schrijver kunt u ook nog de volgende interessante e-books downloaden:

Gids voor startende ondernemers

Content Marketing Gids

Klanten werven via Twitter

Content Marketing Gids

Gids voor Zakelijke Bloggers

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketing Advies
© Multiraedt 2024