Overstappen, waarom niet?Overstappen, waarom niet?

Overstappen, het wordt op dit moment veel gedaan. Of het nu om een energieleverancier, een telefoonprovider of supermarkt gaat, men stapt wat af.

Waarom zou je het niet doen?  Een goede reden om het niet te doen: "Ik ben tevreden". Stap in dat geval vooral niet over, never change a winning team. Maar ben jij een ondernemer die niet tevreden is over de boekhouding? Lees dan vooral verder.

 

Overstappen, waarom wel?

Overstappen, waarom wel?Herken je jezelf in één van de onderstaande standpunten? Dan heb je een goede reden om over te stappen.

Te hoge kosten
Veel ondernemers betalen te veel voor hun boekhouding. Helaas zijn er kantoren die tarieven in rekening brengen, die niet in verhouding staan tot de uitgevoerde werkzaamheden. Ook bestaan er zeer uitgebreide boekhoudprogramma's met hoge licentiekosten. Maar gebruik je alle mogelijkheden van dit programma? Of kun je volstaan met een eenvoudiger, maar toch professioneel boekhoudprogramma?

Het kost te veel tijd
Je hebt de boekhouding prima op orde, maar het kost te veel tijd doordat je met verschillende programma's werkt. Of je bent veel tijd kwijt omdat het programma niet eenvoudig in gebruik is. Bespaar jezelf de frustratie en stap over naar een overzichtelijk boekhoudprogramma, waar je alles vindt wat je nodig hebt.

Je hebt geen vertrouwen
De boekhouding bevat vertrouwelijke informatie waar veilig en discreet mee omgesprongen dient te worden. Gaat jouw administratie van hand tot hand? Wordt jouw administratie niet zorgvuldig verwerkt? Of heb je alle gegevens correct ingevoerd maar blijkt achteraf dat het boekhoudprogramma er iets heel anders van heeft gemaakt?  Stap over naar een partij die je persoonlijke informatie kunt toevertrouwen.

Overstappen naar een ander boekhoudpakket zonder gedoe 

YoursmincJe kunt overstappen zonder gedoe naar Yoursminc. Yoursminc kent mogelijkheden om gegevens als contacten, producten, facturen en uitgaven in te lezen. De medewerkers van de supportdesk zullen je ondersteunen waar nodig. Daarnaast wijzen wij je graag op het volgende:

  1. Yoursminc biedt de keuzes Small, Medium, Large of Proef en hanteert voordelige tarieven.
  2. Yoursminc is eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en kost dus weinig tijd.
  3. Bij Yoursminc staat veiligheid voorop.

Lees verder over Yoursminc

 
 
 
Verwante publicaties:

 
Categorie Financieel Advies