Juridische scan2018 is alweer een tijdje onderweg, maar het is zeker nog niet te laat voor goede voornemens. Misschien ben je meer gaan sporten of gestopt met roken, maar wellicht verdient je bedrijf ook wel een frisse start van 2018. De eerste periode van het nieuwe jaar is namelijk niet enkel de tijd van goede voornemens, het is ook weer tijd voor wetswijzigingen.

Het is niet ondenkbaar dat er allerhande wetten wijzigen waardoor de juridische positie van je onderneming (ingrijpend) verandert. Dit maakt het begin van een nieuw jaar hét moment om te kijken of je bedrijf geen onnodige juridische risico’s loopt. Ligo biedt jou dé oplossing om dit te weten te komen: de Legal Checkup!

De Legal Checkup is een gratis scan waardoor jij erachter komt of je bedrijf juridisch gezond is. In slechts enkele minuten vul je een vragenlijst waarna je een rapportcijfer zult ontvangen. Ook geven we je eventuele verbeterpunten om je onderneming beter te beschermen. Zo krijg je gratis advies dat je kunt gebruiken om 2018 nóg succesvoller te maken!

Is jouw onderneming juridisch goed beschermd?

Om (serieuze) obstakels te voorkomen raden we je aan om ieder jaar na te gaan of je geen lekken hebt in de juridische beveiliging van je onderneming. Ondernemers willen juridische kwesties zo snel mogelijk oplossen, maar bij voorkeur geheel voorkomen. Wanneer je dat doet, kun je (serieuze) problemen en daarbij horende procedures, veel gedoe en torenhoge kosten voorkomen. Ligo biedt jou dé oplossing met de Legal Checkup! In nog geen 5 minuten weet jij of, en welke, juridische gevaren jouw bedrijf loopt. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van een beknopte vragenlijst, om daarna onmiddellijk een legal health score in je dashboard te ontvangen. Hierdoor krijg je meteen inzicht in hoe het juridisch gesteld is met je bedrijf.

Wat verandert er voor jou in 2018?

Wil je te weten komen wat er in 2018 anders wordt voor ondernemers? In dit blogartikel, dat we onlangs schreven, gaan we dieper in op alle veranderingen. Het is tevens mogelijk om advies in te winnen bij één van onze gespecialiseerde juristen over bijvoorbeeld de nieuwe privacywet, die later dit jaar ingaat. Verder staan de Ligo juristen iedere dag klaar om je van dienst te zijn. Je kan ons telefonisch bereiken op 020-3031043. Daarbij zijn we iedere dag van 9u tot 23u bereikbaar via onze online chat. Ook in het weekend.

Happy entrepreneuring!

 
 
Verwante artikelen:

 
Categorie Juridisch Advies