Gratis E-Book: Klantwervingsgids voor zakelijke dienstverleners

Voor wie is deze integrale klantwervingsgids bedoeld?

Deze gids is bedoeld als praktische handleiding voor zakelijke dienstverleners, zowel éénpitters als maatschappen en vennootschappen.

De gids is vooral geschikt voor hen

  • die de continuïteit van hun onderneming willen borgen,
  • die een gezonde groei willen realiseren en
  • dat allemaal met niet meer inzet van tijd en middelen dan strikt noodzakelijk.

Wat kunt u verwachten?

De gids geeft een duidelijk overzicht van uw online en offline mogelijkheden om klanten te werven. Het stelt u in staat om een voor u effectief plan van aanpak op te stellen. U maakt daarbij gebruik van de kennis en ervaring van honderden collega's. U hoeft niet nogmaals het wiel uit te vinden.

Download deze gids vandaag nog!

Nadat u hiernaast uw gegevens heeft ingevoerd en op de download knop heeft gedrukt, kunt u de gids vervolgens gratis downloaden. Daarmee gaat u tevens akkoord met het gebruik van uw gegevens door Multiraedt, zodat Multiraedt u eventueel kan benaderen met relevante informatie en/of aanbiedingen.

Van dezelfde schrijver kunt u ook nog de volgende interessante e-books downloaden:

Gids voor startende ondernemers

Klanten werven via Twitter

Content Marketing Gids

Gids voor Zakelijke Bloggers

SEO Gids voor zakelijke bloggers

Privacyverklaring:
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden derhalve onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld. U kunt bovendien te allen tijde middels de unsubscribe button het gebruik van uw gegevens stopzetten.

  Categorie Marketingadvies
© Multiraedt 2024