Zakelijke bloggers die uit zijn op tastbare en duurzame resultaten, kunnen niet zonder een goed doordachte content marketing strategie. Het is dé manier om stap voor stap het vertrouwen te winnen van je doelgroep en een voor beide partijen interessante zakelijke relatie op te bouwen.

Een succesvolle strategie gaat uit van een strak gedefinieerde waardepropositie, een zorgvuldig uitgekozen doelgroep, een uitgebalanceerd plan van aanpak en vooral haalbare doelstellingen. (zie ook een praktisch voorbeeld blogstrategie)

 

 

Wij helpen zakelijke bloggers graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun content marketing strategie via:

  • Onze publicatieservice
  • Deze service geeft zakelijke bloggers de mogelijkheid om hun online vindbaarheid enorm te verbeteren. Dat doen zij door hun content (blogs, video's, e-books e.d.) via het Multiraedt netwerk te verspreiden. Wij helpen met die verspreiding door, naast het inzetten van onze website, ook onze uitgebreide social media kanalen te gebruiken. Onder meer via 28 verschillende Twitter accounts met >240.000 zakelijk georiënteerde volgers. Bovendien adviseren wij bij het zoekmachinevriendelijk maken van de content voor nog betere vindbaarheid.
     
     

  • Onze blogservice
  • Deze service neemt het werk uit handen van zakelijke bloggers, die zelf geen tijd hebben om te bloggen. In plaats daarvan reiken zij ons hun blogidee aan inclusief enkele bronnen, en onze schrijvers zorgen voor een uniek en professioneel blog. Ook kunnen zij interviews afnemen en e-books/whitepapers samenstellen.

 
 
 
 
strategie voor zakelijke bloggers
 
 
Verwante artikelen:

 
Categorie:Marketing Advies