Aanmelding Specialist

Door middel van deze registratie wordt de nichemarkt van de zakelijke specialist vastgelegd.
Bovendien worden hiermee gelijktijdig de onderlinge rechten en plichten geregeld.Iedere deelnemer kiest voor een exclusieve nichemarkt. Zo'n nichemarkt ontstaat door een vakgebied te koppelen aan één van de 24 marktsegmenten in een bepaalde provincie.

Voorbeeld: Zo kan een fiscalist kiezen voor de specialisatie omzetbelasting en zich richten op het marktsegment Vastgoed en woningbouwcorporaties in de provincie Utrecht.
De door mij gekozen nichemarkt wil ik gaan bewerken met behulp van één van de onderstaande plannen van aanpak:

De rechten en plichten van zowel Multiraedt als bovengenoemde zakelijke specialist zijn vastgelegd in deze auteursovereenkomst en aanvullende blogregels.

Door de onderstaande hokjes aan te vinken, verklaart de zakelijke specialist dat hij/zij beide documenten gelezen heeft en ermee akkoord gaat.

Zodra wij het door u ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen wij onderzoeken of de door u gekozen nichemarkt nog vrij is. U kunt zelf ook op de website kijken bij het overzicht van specialisten. Die lijst proberen wij altijd zo actueel mogelijk te houden, maar het kan zijn dat nieuwe deelnemers nog in het toelatingsproces zitten en nog niet op de lijst staan.

Wij behouden ons het recht voor uw aanmelding af te wijzen indien de door u verstrekte gegevens onjuist blijken te zijn en/of u niet voldoet aan onze criteria.

© Multiraedt 2024