Overzicht Twitter accounts

Naast het al jaren in gebruik zijnde hoofdaccount @Multiraedt, zijn in 2013 een aantal specifieke twitter accounts opgestart.
Door de grote toename van het aantal bij de adviesgroep Multiraedt aangesloten zakelijke specialisten is de behoefte ontstaan aan meer distributiekanalen voor hun vakinhoudelijke publicaties. Zoals hieronder te zien valt zijn er nu twitter accounts op een groot aantal vakgebieden als marketing, verandermanagement, pensioenen, belastingen, opstarten van bedrijven en bedrijfsovernames etc.

Onze Nederlandse Twitter accounts:

17025693_s twitter accounts

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

  

  
 

De belangrijkste interessecategorieën van onze volgers:

 

 

Indien u 1 of meer van de bovenstaande twitter accounts wilt volgen, hoeft u slechts op de betreffende link(s) te klikken. Wij volgen u dan ook terug.

Wat kunt u daarvan verwachten?

  • U wordt op de hoogte gehouden over de laatste ontwikkelingen op de respectievelijke vakgebieden.
  • U krijgt regelmatig tips ter verbetering van uw bedrijfsvoering, zowel in de vorm van blogs als gratis e-books.
  • U krijgt regelmatig informatie over onze cursussen, trainingen en evenementen.
  • Regelmatig komen onze specialisten met speciale aanbiedingen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid tot interactie. Indien u vragen hebt of opmerkingen over de verspreidde informatie, dan kunt u ons eenvoudigweg een tweet sturen. Wij zullen dan ons uiterste best doen daarop weer onze reactie te geven.

Onze buitenlandse Twitter accounts 

Aanbeveling

Naast alle informatie die de adviesgroep Multiraedt ter beschikking stelt, is er ook de mogelijkheid om discussies tussen zakelijke specialisten te volgen en er eventueel aan deel te nemen. De onderstaande LinkedIn groep met >4.500 leden is een initiatief van Multiraedt. U kunt zich hierbij aansluiten door deze link te volgen.

platform voor zakelijke specialisten
 

© Multiraedt 2019