Collectieve verzekeringen voor Multiraedt deelnemers

 

Collectieve verzekeringen

Multiraedt heeft voor haar aangesloten leden (en hun naaste verwanten) een zeer gunstige afspraak gemaakt met één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, Allianz NV. Dat betreft vooral de collectieve autoverzekering. Zij kunnen voor het afsluiten van hun verzekeringen rekenen op besparingen, die kunnen oplopen tot wel 40%.

Voor collectieve zorgverzekeringen is er een berekenmodule die zorgt voor eenvoudige premievergelijking, inclusief eventuele aanvullende dekkingen. (zie onder het kopje "Collectieve zorgverzekering")

Wie kunnen gebruik maken van deze voordelige collectieve verzekeringen?

De bij Multiraedt aangesloten leden kunnen profiteren van de gunstige tarieven die gelden voor de diverse verzekeringen zoals hieronder aangegeven. In overleg kunnen aanverwanten van de Multiraedt-leden eveneens gebruik maken deze collectieve verzekeringen.

Bent u nog geen lid van Multiraedt, dan kunt u via deze online brochure kiezen voor één van de daar vermelde plannen van aanpak en u aanmelden. U bent al lid vanaf € 10,- per maand ex BTW.

Collectieve autoverzekering

Collectieve autoverzekeringDe meeste belangstelling van de Multiraedt leden gaat uit naar de collectieve autoverzekering. Daar is, zeker in absolute bedragen, het grootste voordeel te behalen. Via de onderstaande link kunt u direct uw premie berekenen. Het afsluiten van de verzekering kunt u vervolgens zelf direct met Allianz regelen.
 
 
collectieve autoverzekering
 

Nb 1: De bovenstaande rekenmodule geeft uiteraard de actuele premie door, die Allianz u berekent. Als u die vergelijkt met de premie die u tot nu toe betaald heeft aan uw huidige verzekeraar, kan het zijn dat daarin nog niet de laatste verhoging is doorgevoerd. Daardoor kan het verschil dus nog hoger uitvallen!
Nb 2: Indien uw huidige verzekering al een jaar loopt, dan is die per maand opzegbaar. Allianz regelt voor u gratis de overstap.
 

Collectieve zorgverzekering

In samenwerking met C. van den Dikkenberg Bedrijfsadviseurs in Assurantiën heeft Multiraedt voor haar deelnemers een extra voordelige collectieve zorgverzekering geregeld. Er is zelfs keuze uit verschillende verzekeraars. De multifunctionele module om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken is toegankelijk via de onderstaande button:
 
 

 
 
 
 

Overige collectieve verzekeringen

 1. Onder het tapje "woonhuis" kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  • woonhuis
  • glas
  • inboedel
  • aansprakelijkheid

   

 2. Onder het tapje "ongevallen en recht" staan de volgende mogelijkheden
  • kostbaarheden
  • ongevallen
  • gezinsrechtsbijstand
  • verkeersrechtsbijstand

   

 3. Onder het tapje "vrije tijd" worden de volgende verzekeringen weergegeven:
  • caravan
  • pleziervaartuig
  • doorlopende reisverzekering

   

 4. Onder het tapje "motor" staat de Allianz Motorverzekering.

 
 

© Multiraedt 2022