Zoek Een Zakenpartner

 

Overwegingen bij het zoeken naar de juiste zakenpartner

Aan redenen om samen te werken met een zakenpartner is over het algemeen geen gebrek. Door kennis, ervaring en middelen samen te voegen is veel meer mogelijk. Het bedrijf kan sneller groeien en het risico wordt meer gespreid. In ons blog Strategische samenwerking zéker de moeite waard wordt aandacht geschonken aan de verschillende samenwerkingsvormen, voor- en nadelen en worden een aantal richtlijnen aangestipt.

zoek een zakenpartner

Hoe vind ik een zakenpartner?

Is er behoefte aan een zakenpartner en is het doel van de samenwerking helder, dan kan met een zorgvuldige partnerselectie begonnen worden. Wij kunnen daarbij uiteraard helpen. Bij ons aangesloten zakelijke specialisten kunnen hieronder opgeven in welk marktsegment, vakgebied en met welk doel zij een zakenpartner zoeken.

Deze service maakt onderdeel uit van ons uitgebreide dienstenpakket en is uitsluitend bedoeld voor aangesloten leden. Bent u geïnteresseerd in deelname, dan kunt u hier kijken welke voordelen er voor u aan het lidmaatschap verbonden zijn. U kunt al deelnemen vanaf € 17,- per maand exclusief BTW.

 

Log in en vul hieronder uw gegevens in en uw voorkeur voor vakgebied en marktsector.

Na ontvangst van het formulier gaan wij voor u kijken of er een goede match voor u te vinden is in onze databank. U kunt ons natuurlijk altijd bellen voor overleg: 06-19283428© Multiraedt 2024