online-kassasysteem

Online kassasyteem voor retail of horeca

Werken jij en je personeel wellicht te hard? Het zou kunnen zijn dat je kassasysteem aan vervanging toe is. Want de moderne, online systemen zijn veel meer dan een geldlade. Ze zijn het ware financiële hart van je onderneming. Bovendien bieden ze je veel gebruiksgemak: aan alle uitdagingen die je tegenkomt als eigenaar van een horecagelegenheid of winkel is gedacht. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de resultaten. Een goed kassasysteem maakt het leven van ondernemers dan ook daadwerkelijk makkelijker.

Welke voordelen biedt een online kassasysteem?

1. Overzicht

Wanneer je gebruikmaakt van een kassasysteem krijg je meer inzicht in je onderneming. In een ERP kun je alle verschillende bedrijfssoftware aan elkaar koppelen waardoor de verschillende onderdelen altijd zijn bijgewerkt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de boekhouding, kassa CRM-systeem en voorraadsysteem aan elkaar te koppelen. Jij hebt voortaan altijd overzicht en hebt de touwtjes strak in handen.

2. Altijd toegang

Online kassasystemen hebben als voordeel dat je altijd en overal toegang hebt tot je software. Of je nou letterlijk op de zaak bent, of onderweg: op elke plek met internet kan jij je zaak aansturen. Tegenwoordig bieden de meeste leveranciers van software ondersteuning aan een mobiele applicatie. Hierdoor kun je eenvoudig via je mobiele apparaat online de stand van zaken inzien.

3. Minder fouten

Door de verregaande automatisering binnen je bedrijf, verminder je het risico op menselijke fouten. De software kan rekeningen splitsen en functies vergrendelen voor bepaalde groepen gebruikers (bijvoorbeeld het geven van kortingen). En mochten fouten wel voorkomen, kan je met behulp van de software zo achterhalen waar ze vandaan komen. Zo kun je direct maatregelen nemen om erger te voorkomen.

4. Minder personeelskosten

Met behulp van een online systeem, wordt het mogelijk om klanten zelf een bestelling te laten plaatsen op bijvoorbeeld een iPad. En met een koppeling tussen al je administratieve systemen verlies je geen tijd en geld meer aan dubbel werk, of handmatige overzetting van gegevens.

Een goed uitgekozen kassasysteem is goud waard

Natuurlijk is het om optimaal te kunnen profiteren van bovenstaande voordelen wel van belang dat je het juiste systeem aanschaft. Er zijn vele aanbieders van online kassa software en allemaal hebben ze andere specifieke functionaliteiten. Door gebruik te maken van een bedrijfssoftware advieswebsite, bespaar je jezelf een hoop zoekwerk op het internet. Een bedrijfssoftware advieswebsite zoals Appwiki , zet alle functionaliteiten en prijzen van verschillende software overzichtelijk onder elkaar. Je profiteert het meest van de functionaliteiten die dagelijkse uitdagingen voor je oplossen.

Zitten de vele kasverschillen als ondernemer je dwars? Kies een systeem met een koppeling die de mogelijkheid tot eenvoudige controles tussen de hoeveelheid voorraad en opgenomen bestellingen. Worden bestellingen verkeerd verwerkt in de keuken? Kies voor een systeem dat self-order mogelijk maakt en bestellingen direct doorzet naar de keuken. Rondvliegende papiertjes en het moeten weggooien van verkeerde bestellingen, zijn zo verleden tijd.

Kassa software kan je onderneming dus maken of breken. Op een bedrijfssoftware advieswebsite lees je meer informatie over een kassasysteem en hoe je nog slimmer kunt ondernemen. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden en houd meer tijd over voor je onderneming.

 
 
 

Verwante artikelen:

 
Categorie Organisatie Advies