Je missie is helder, je passie is je leidraad. Maar hoe maak je het bekend? Welke manier past het best bij jou? Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen? Jij weet wel wat je wilt, maar waarom zouden anderen naar je luisteren? Het was ook mijn struggle. Hier mijn verhaal; hoe ik public speaker werd.

De beste manier om mijn missie uit te dragen

Omdat mijn passie niet mainstream is in het bedrijfsleven, is het niet makkelijk om een publiek aan me te binden. Omdat mijn overtuiging niet zomaar past in een personeel-strategie, niet in een HR protocol, niet in een OR to-do lijst, moest ik heel goed nadenken hoe ik het dan wel over het voetlicht krijg. En veel vallen en opstaan.

Mijn weg naar public speaker.

Mijn doel is duidelijk, en als je mijn blogs hebt gelezen weet je wat ik doe. Een lange zoektocht heb ik achter de rug. Bedrijfsuitjes, daar ben ik begonnen. Vergaderlocaties bezocht, netwerkbijeenkomsten ook. Gestruikeld over mijn woorden, net gedaan of ik de verbaasde gezichten niet zag. 1 Minuut pitchen op BNI ontbijten, en meer, veel meer...en heel langzaam aan kwamen de workshops binnen. Meestal voor verjaardagen, familiefeestjes, maar ook jubilarissen. Ik zag het als tussenstops op weg naar mijn doel.

TEDxArnhem 2015, She Speaks 2016, EMOSIUM 2017

Public speaker worden. Dat was het doel. Deze prachtige kansen kreeg ik door oneindig veel te netwerken, mails versturen, naar plekken gaan om mensen te spreken, te bellen en actief te zijn op social media. Op bovengenoemde events kreeg ik de kans om een zaal toe te spreken en mijn boodschap te brengen. Op een podium ben ik in mijn element. Ik kan het…mensen laten doen en voelen en verder helpen. En ik weet dan dat ik iets te vertellen heb. Bij kan dragen aan een beter menselijk contact. Mensen gelukkiger maken. Ik wil niets liever..

Muziek & het Brein, de interactieve theatrale lezing.

En nu sta ik als spreker ingeschreven bij gerenommeerde sprekersbureaus zoals Athenas, Quality Bookings en Zij Spreekt.
Ik ben er trots op, boekingen komen binnen en mijn droom; spreker zijn en met volle zalen muziek maken is werkelijkheid geworden. Wil je meer weten? Klik op de link in de titel hierboven. Ik hoop je te zien.

 
 
 
 
Verwante publicaties:

 
Categorie Organisatie Advies